Clickmed
programare rapida la medic

Triquilar ed fe, draj.

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Triquilar ed fe, draj.

Indicatii:

Produs trifazic pentru contraceptie orala.

Contraindicatii:

Produsul nu va fi administrat in caz de sarcina, tulburari grave hepatice.
In cazul unor antecedente de tromboza venoasa sau arteriala sau o simptomatologie ce indica o astfel de patologie trombo-embolica, in cancer mamar si uterin (chiar tratat), hipertensiune arteriala, tulburari metabolice, diabet zaharat grav si altele.

Femeile care utilizeaza medicamentul, in special dupa 30 de ani, vor evita fumatul.

Administrarea produsului va fi intrerupta in caz de aparitie a cefaleei, a unor tulburari de vedere, auz sau simptomatologie ce indica fenomene vasculare inflamatorii sau trombotice si altele.

Reactii adverse:

Uneori, tensiune mamara, tulburari gastrice si altele (pentru detalii referitoare la contraindicatii si efecte secundare se vor consulta materialul de prezentare ce insoteste produsul si brosurile de informare stiintifica referitoare la Triquilar).

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Candidoza bucala - cauze, simptome si tratament

    Ce este candidoza bucala Candidoza bucala (orofaringiana) este o infectie determinata de anumiti fungi (ciuperci) ce se dezvolta la nivelul gurii, limbii si al gatului. Candidoza bucala este mai frecventa la nou-nascuti, sugari si batrani, dar poate sa apara la...citeste mai mult

Gasesti in Comunitate

  • !!!!!!!

    ma dor sanii foarte tare,cateodata ma inteapa in unele zone si ma dor cand dorm pe burta.este posibil sa fie ganglioni???

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter