Clickmed
programare rapida la medic

Hyason, fiole

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Hyason, fiole

Ce este Hyason si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Pentru favorizarea difuzarii si absorbtiei lichidelor injectate subcutanat sau intramuscular in cantitate mare (solutii glucozate si de electroliti, mai ales la copiii mici); usurarea absorbtiei edemelor si hematoamelor traumatice si postoperatorii.

Mod de administrare

Subcutanat sau intramuscular, 1-2 fiole (150-300 u.i.), in cantitatea de lichid potrivita scopului folosirii (seringile si acele dezinfectate cu alcool se vor clati cu apa distilata sterila inainte de intrebuintare, deoarece alcoolul denatureaza proteina enzimatica); injectarea se face in conditii de asepsie stricta.

Reactii adverse posibile

Reactii alergice; prudenta in infectii. Nu se injecteaza in plagi prin muscatura si intepaturi de insecte, in tesuturi injectate sau modificate neoplazic; nu se injecteaza intravenos. Asocierea cu salicilatii este contraindicata (inhiba enzima).

Informatii suplimentare

Compozitie

Fiole continand hialuronidaza 150 u.i. sub forma de pulbere liofilizata pentru prepararea de solutie injectabila (cutie cu 1 fiola hialuronidaza si 1 fiola solvent).

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Crioprezervarea – Fertilizarea in vitro

    Definitie Crioprezervarea embrionilor (procesul de inghetare, stocare si dezghetare al embrionilor) poate creste rata nasterii, permitand embrionilor in exces ce nu sunt folositi pentru transferul embrionar actual, sa fie stocati pentru a fi utilizati in viitor....citeste mai mult

  • Normele privind suplimentele alimentare - ordin 1069/2007

    Ordin nr. 1069 din 19/06/2007 pentru aprobarea Normelor privind suplimentele alimentare Avand in vedere prevederile ARTICOLUL 20 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea productiei, circulatiei si comercializarii alimentelor,...citeste mai mult

  • Betablocante adrenergice

    Descriere De la introducerea beta-blocantelorin practica terapeutica curenta, utilizarea lor s-a extins cuprinzandnoi indicatii terapeutice, alaturi de utilizarea lor ca: - antiaritmice, - antianginoase, - antihipertensive, - cardiomiopatia hipertensiva,...citeste mai mult

  • Vaccinarea antigripala

    Ce trebuie sa stim despre vaccinarea antigripala Vaccinarea sau imunizarea activa este o metoda de profilaxie impotriva bolilor infectioase. Vaccinul este un preparat care are in compozitie antigene virale sau microbiene (inactivate sau vii atenuate), care odata...citeste mai mult

Gasesti in Comunitate

  • HYASON, fiole

    de unde as putea cumpara hyason?am nevoie urgenta pentru mama mea.va rog din suflet sa ma indrumati ,sa imi spuneti de unde pot sa cumpar.va multumesc.

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter