Clickmed
programare rapida la medic

Linea oro - vitamina c, zinc, echinaceea

Publicat la data de: 25 Mai 2010 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Linea oro - vitamina c, zinc, echinaceea

Prezentare

-Cutie cu 20 plicuri a l,5g pulbere oro-solubila

Compozitie

-indulcitori;
-sorbitol (din grau sau din porumb), sucraloza;

-acid L-ascorbic (vitamina C);
-radacina de Echinacea angustifolia, extract uscat;
-citrat de zinc;
-aroma

-Vitamina C 60 mg, Zinc 15 mg, Echinaceea 50mg per doza (plic).

Indicatii

-Supliment alimentar care intareste sistemul de aparare al organismului in perioadele de expunere majora, cum sunt:
-stres fizic si intelectual
-oboseala
-perioada de convalescenta
-dieta dezechilibrata
-anotimpul rece

-Linea Oro – Vitamina C, Zinc, Echinacea este un supliment alimentar care prin combinatia celor trei ingrediente active, stimuleaza sistemul imunitar, creste rezistenta organismului, fiind util in special in infectii, stari febrile, raceala si gripa, surmenaj fizic si intelectual, oboseala, perioadele de convalescenta.

-Pentru raceala gripa si oboseala

-Vitamina C, cunoscuta si sub numele de acid ascorbic, este una dintre vitaminele cele mai cunoscute. Are rol tonifiant, imunostimulant (contribuind la formarea anticorpilor) fiind utila in caz de infectii, participa la detoxifierea organismului, imbunatateste absorbtia fierului din tractul gastro-intestinal, protejeaza vitaminele A si E, economiseste’ vitaminele din complexul B. Neutralizeaza radicalii liberi, contribuie la inlaturarea starii de anxietate, oboseala, stres. Vitamina C creste rezistenta organismului fata de efectul toxic al unor medicamente sau substante chimice din mediu (plumb, mercur, benzen, etc.).

-Zincul este un microelement cu proprietati antioxidante. Are rol important in activarea sistemului imunitar, stimularea procesului de asimilare a unor vitamine, formarea leucocitelor, grabirea vindecarii arsurilor si a ranilor, mentinerea acuitatii vizuale, favorizarea sintezei acizilor nucleici si a proceselor de regenerare.

-Echinacea este o planta ale carei componente active ii confera acesteia proprietati de crestere a capacitatii de aparare a organismuluVTiind considerata un stimulator al sistemului imunitar. Echinacea are efecte benefice in infectiile respiratorii, precum raceala si gripa. Beneficiile pentru sanatate ale vitaminei C, zincului si Echinaceei se regasesc intr-un singur produs: Linea Oro – Vitamina C, Zinc, Echinacea.

Doze si mod de administrare

1. Scoateti din ambalaj setul de pliculete
2. Desprindeti un pliculet din set
3. Desfaceti pliculetul, taiati capatul
4. Goliti continutul unui pliculet direct in gura

-Informatii nutritionale per doza (1 plic):
-Vitamina C 60 mg
-Zinc 15 mg
-Echinacea angustifolia d.e. 50 mg

-Doze si mod de administrare:
-Doza recomandata este de 1 plic pe zi.

-Pulberea se pune direct in gura. Forma oro-solubila permite absorbtia produsului la nivel bucal, fara a necesita dizolvarea in apa; daca preferati, puteti administra pulberea dupa dizolvare in putin lichid sau combinata cu alimentele.

-Forma oro-solubila asigura actiune cu debut rapid (dispersia rapida in cavitatea bucala determina eliberarea rapida a principiilor active).

Precautii

-Consumul in exces poate produce efecte laxative. A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius, in ambalajul original.

-A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

-Data de expirare se refera la produsul sigilat, pastrat in mod corect.

-A nu se lasa la indemana copiilor.

-A nu se depasi doza zilnica recomandata.

-Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat.

-Nu contine zahar.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Top 3 vitamine pentru cresterea fertilitatii la barbati Top 3 vitamine pentru cresterea...

    Generalitati Administrarea suplimentelor in vederea stimularii cantitatii de material seminal pentru a spori fertilitatea masculina este importanta. Totusi este necesar sa se urmeze o dieta care contine alimente nutritive pentru ca aceste suplimente sa ajute la...citeste mai mult

  • Beneficiile si efectele adverse ale echinaceei Beneficiile si efectele adverse ale...

    Generalitati Echinaceea este o planta din America de Nord, ce a fost descoperita si folosita ca un remediu traditional pentru mai mult de 400 de ani de catre triburile de indieni. Din punct de vedere tehnic, echinaceea este clasificata ca fiind o planta, insa,...citeste mai mult

  • 8 semne pe care ti le da organismul atunci cand sufera un deficit major 8 semne pe care ti le da organismul...

    Generalitati Iritatiile pielii, crampele, furnicaturile, buzele crapate sunt doar cateva dintre semnalele de alarma pe care le trage organismul atunci cand exista o carenta, un deficit de vitamine sau de minerale. Este, practic, modalitatea prin care corpul tau...citeste mai mult

  • Top 8 remedii naturale cu lamaie, preparate acasa Top 8 remedii naturale cu lamaie,...

    Generalitati Bogata in antioxidanti, vitamina C si alti fitnutrienti pretiosi, lamaia este un ingredient excelent in tratamente naturale homemade pentru ingrijirea pielii si a parului. Acidul citric si acidul malic din lamaie reprezinta o combinatie eficienta in...citeste mai mult

Comunitate

  • tumoara de glanda parotida

    imi puteti spune si mie unde gasesc o policlinica pentru operatie TUMOARE DE GLANDA PAROTIDA DREAPTA,astept raspunsul dumneavoastra

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter