Clickmed
programare rapida la medic

Leguma

Vegetala comestibila cultivata de om, care reprezinta principala sursa de vitamine si intr-o mai mica masura, de minerale.

Citeste si

Arhiva
  • Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare Fructe si legume de iarna. Conditii...

    Generalitati Alimentatia din sezonul de iarna a fost intotdeauna mai saracacioasa in legume si fructe proaspete, si nu pentru ca nu exista oferta, ci din cauza obiceiurilor de a se consuma mai multe conserve, carne grasa si mancare gatita. Exista insa o multime...citeste mai mult

  • Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Cat inseamna o portie de fructe sau...

    Generalitati Specialistii au demonstrat ca simplul fapt de a manca 5 fructe sau legume pe zi poate contribui la reducerea riscului de boli cardiovasculare, accidente vasculare cerebrale, diabet si unele tipuri de cancer. Pe langa faptul ca sunt delicioase si variate,...citeste mai mult

  • Conceptii gresite despre legume si slabire Conceptii gresite despre legume si...

    Generalitati Multe diete impun restrictii alimentare cu privire la legume bazate pe intelepciunea populara, nu pe date stiintifice. Conceptiile gresite despre legume si slabire trebuie inlaturate pentru o alimentatie sanatoasa, care nu provoaca cresteri in...citeste mai mult

  • Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate Beneficiile sucurilor de legume...

    Generalitati Legumele sunt alimente importante care au rol de protectie impotriva bolilor. Acestea ofera numeroase alte beneficii pentru sanatate. Sucurile extrase din fructe proaspete sunt cele mai indicate pentru consum, deoarece acestea furnizeaza celulelor...citeste mai mult

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter