Clickmed
programare rapida la medic

Osteo aktiv

Publicat la data de: 04 Noiembrie 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Osteo aktiv

supliment alimentar
Pentru mentinerea densitatii osoase si stabilitatea oaselor, cu calciu, magneziu, fluor, vitamina d3 si vitamina k

Recomandari
Masa osoasa a fiecaruia dintre noi se formeaza de cand ne nastem pana la varsta de 26 de ani si incepem sa pierdem putin cate putin din ea dupa varsta de 30 de ani. Dupa varsta de 35 de ani, atat barbatii cat si femeile pierd in mod normal in fiecare an circa 0,5% din masa osoasa, ca urmare a procesului de imbatranire. Deci, la orice varsta, masa osoasa se formeaza si se descompune. Exista cauze care pot afecta aceste procese. La varste inaintate predomina procesele de descompunere. Cu toate acestea masa osoasa se poate si reface. Contrar parerii generale, oasele nu sunt doar un suport inert si fara viata al corpului, ci organe vii, cu capacitate de adaptare si regenerare, cu propriul metabolism, care trebuie sustinute cu factori biologici esentiali.

Pentru a va mentine masa osoasa, aveti nevoie de calciu. Acesta se elimina zilnic prin piele si digestie. Daca aceasta pierdere nu este inlocuita, corpul isi epuizeaza rezervele de calciu din oase. Aportul alimentar de calciu nu suplimeste intotdeauna aceste pierderi. Oasele contin si magneziu. Pentru sanatatea oaselor este nevoie si de suplimentare cu magneziu. Calciul si magneziul sunt componente esentiale pentru sustinerea stabilitatii structurii oaselor.
Vitamina D ajuta in plus la asimilarea calciului din intestin. Fluorul creste numarul celulelor care stau la baza dezvoltarii si regenerarii oaselor. Atfel contribuie la formarea, pastrarea si intretinerea masei osoase. Vitamina K are importanta decisiva pentru stabilitatea oaselor.
1 comprimat efervescent Osteo Aktiv contine exact acesti factori biologici esentiali pentru sanatatea oaselor.

Administrare
Se recomanda sa se administreze zilnic 1 comprimat efervescent Osteo Aktiv ca supliment la alimentatia normala. Cu 1 comprimat efervescent suplimentati alimentatia cu 750 mg Calciu, 180 mg Magneziu, 1 mg Fluor, 15 ug Vitamina D3 si 120 ug Vitamina K. Osteo Aktiv este special pentru asigurarea stabilitatii oaselor! Profitati de combinatia acestor substante importante pentru sanatatea si starea buna a organismului Dvs!

Recomandare de administrare: zilnic dizolvati intr-un pahar cu apa 1 comprimat efervescent de Osteo Aktiv. Recomandam folosirea Osteo Aktiv la copii in perioada de crestere, in timpul sarcinii si alaptarii, la femei in perioada premenopauza si menopauza, persoanelor cu fragilitate osoasa sau cu fracturi, in situatii in care aportul alimentar este insuficient pentru a acoperi necesarul de minerale si vitamine din compozitia Osteo Aktiv.

Avertisment: doza zilnica recomandata nu trebuie depasita.
Nota: suplimentele alimentare nu servesc drept inlocuitor pentru o dieta adecvata. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor.

Prezentare

Osteo Aktiv se gaseste in farmacii, in ambalaj ce contine 2 tuburi a cate 10 comprimate efervescente.

WORWAG PHARMA GmbH & Co. KG, Calwer Str. 7, 71034 Boblingen
Notificare Nr. 985 din 18.10.2007

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva

Gasesti in Comunitate

  • Tratament osteoporoza

    Am 56ani, osteoporoza rezultat DXA-3,5 si urmatorul tratament: 1tb/sap FOSAVANCE 1G Ca/ZInu mai urmez acest tratament in prezent (f. scump pentru mine) si iau : 2tb/zi OSTEO-R 1tb/zi Ca400mg+Mg200mg+Zn+D3 200UI Va rog sa ma sfatuit cum este mai bine pentru boala mea si ce tratament sa...

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter