Clickmed
programare rapida la medic

Balsam-extra strength ben-gay sports - pulbere

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Balsam-extra strength ben-gay sports - pulbere

Ce este Balsam-Extra Strenght Ben-Gay Sports si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Balsamul-Extra Strength ben-gay Sports este o cremaanalgezica nongrasa, pentru aplicatii locale. Masati cu Balsamul-Extra Strength ben-gay Sports si veti simti caldura produsa de ingredientele sale puternice ajutand la relaxarea musculaturii incordate si cresterea circulatiei.
Inaintea efortului: Pentru a ajuta relaxarea musculaturii incordate folositi Balsamul-Extra Strength ben-gay Sports, astfel veti lucra mai confortabil si timp mai indelungat.
Imediat dupa efort: pentru a reduce durereamusculara aplicati Balsamul-Extra Strength ben-gay Sports pe musculatura suprasolicitata si permiteti sa actioneze inainte de a face dus. Pentru musculatura dureroasa: folositi Balsamul-Extra Strength ben-gay Sports pentru o alinare rapida care va dura cateva ore.

Mod de administrare

Aplicati generos si masati usor pana cand Balsamul-Extra Strength ben-gay Sports dispare. Repetati de 3-4 ori pe zi. Alinarea dureaza cateva ore.

Atentionari si precautii

Precautii

Atentie! A se folosi numai conform instructiunilor. A nu se folosi cu perna electrica. A nu se lasa la indemana copiilor pentru a evita intoxicarea accidentala. A nu se inghiti. Daca este inghitit se induce voma si se cheama medicul. A nu se aplica in jurul ochilor, pe mucoase, pe tegumente iritate sau cu leziuni. Daca apare inrosirea sau iritatiategumentului, durerea se prelungeste 10 zile sau mai mult sau apar simptome asemanatoare artritei la copii sub 12 ani, nu il mai folositi si consultati medicul. Nu se pastreaza la indemana copiilor. Se pastreaza la temperatura camerei. Stabilitate: 3 ani.

Informatii suplimentare

Compozitie

Ingrediente active: Salicilat de Metil 28%, Menthol 10%.
ingrediente inerte: acid stearic, monostearat de gliceril, lanolina anhidra, polisorbat 85, tristearat de sorbitan, guma xantan, hidroxid de potasiu,apa purificata.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Cum puteti avea un par superb cu ajutorul balsamului de par

    Generalitati Majoritatea oamenilor au adresat intrebari persoanelor avizate legat de modul de actiune al unui anumit tip de balsam, inainte sa-l achizitioneze. Adevarul este ca toate tipurile de balsam de par netezesc cuticulele, inmoaie firul de par, ofera...citeste mai mult

  • 13 moduri utile si mai putin cunoscute de a folosi bicarbonatul de sodiu

    Generalitati Bicarbonatul de sodiu, denumit stiintific hidrogenocarbonat de sodiu, face parte din categoria sarurilor acide cu numeroase intrebuintari casnice, cosmetice si chiar medicale. Principala actiune a bicarbonatului de sodiu este de a neutraliza PH-ul...citeste mai mult

  • Glutetimida

    Descriere Glutetimida (2-etil-2-fenil-glutarimida) a fost introdusa la mijlocul anilor '50 si a devenit rapid un drog foarte popular in anii '70 si '80 pentru potentialul sau de abuz. Este un amestec racemic care se prezinta sub forma de cristale incolore sau de...citeste mai mult

  • Cauzele genetice ale avortului spontan - translocatii

    Translocatia simpla Fiecare cromozom poarta un numar oarecare de gene cu o anumita importanta in buna desfasurare a embriogenezei si, ulterior, in buna functionare a organismului uman. Exista anumite circumstante in care fragmente dintr-un cromozom se desprind si se...citeste mai mult

Gasesti in Comunitate

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter