Clickmed
programare rapida la medic

Uroplant, dacia plant

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 22 Ianuarie 2024

Informatii prospect Uroplant, dacia plant

Compozitie
Produs dietetic natural continand 0,51 g pulberi de ghimpe, galbenele, urzica moarta, pir, urzica vie si 0,14 g excipienti pentru o tableta.

Actiune Terapeutica
Antiinflamatoare, calmanta, diuretica, antimicrobiana la nivelul aparatului genito-urinar. Stimuleaza functia prostatei, avand efect benefic asupra vezicii urinare si a uretrei.

Afectiuni Tratate
Tratamentul starilor inflamatorii ale aparatului genito-urinar, prostatitelor cronice, adenomului de prostata, cistitelor.

Mod de Administrare
2-3 tablete pe zi, timp de 30-60 de zile. Se recomanda un regim dietetic hiposodat, cu evitarea condimentelor, alimentelor si bauturilor fermentate, bogate in taninuri sau continand conservanti.

Forma de Prezentare
Utilizarea profilactica a produsului, cite 1 tableta pe zi, timp de 1 luna, 3-4 cure pe an, contribuie la stimularea functiei prostatei si revigorarea aparatului uro-genital.

Contraindicatii
Pentru obtinerea unui efect stabil, se recomanda in perioada curei, un regim dietetico-alimentar bazat, in special, pe legume, fructe si lactate proaspete.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Reactii ale pielii cauzate de plante

    Generalitati Incidenta maxima a problemelor de la nivelul pielii, determinate de actiunea plantelor, se inregistreaza primavara si vara, odata cu explozia de vegetatie si iesirile tot mai dese in natura, fie pentru a ne relaxa, fie pentru a lucra in gradina....citeste mai mult

  • Plante care va ajuta sa slabiti

    Generalitati Desi nu exista o formula magica de slabit, anumite plante sunt considerate a fi de ajutor in reducerea poftei de mancare si in arderea grasimilor. Exista dovezi ca aceste plante, combinate cu un plan rational de alimentatie si exercitii fizice...citeste mai mult

  • Plantele afrodisiace, tratamente naturiste pentru stimularea libidoului

    Generalitati Plantele afrodisiace sunt cele mai cunoscute si folosite tratamente naturiste pentru stimularea dorintei sexuale. Ele au si rolul de a trata disfunctiile sexuale, de a spori fertilitatea, dar si de a revigora sau revitaliza organismul in vederea...citeste mai mult

  • Fasceita plantara - inflamatia fasciei plantare

    Generalitati Fasceita plantara este cauza cea mai frecventa de durere la nivelul calcaiului. Fasceita plantara reprezinta inflamarea fasciei plantare. Fascia plantara este o banda de tesut (ligament) ce uneste calcaiul cu degetele si formeaza arcul piciorului....citeste mai mult

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter