Clickmed
programare rapida la medic

Siberian ginseng, capsule

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Siberian ginseng, capsule

Indicatii
Tonic general natural, indicat in: surmenaj, stress, sindromul oboselii cronice, neurastenii, depresii, convalescenta; in terapia bolilor cardiovasculare, ca agent hipotensiv si stimulant cardiac; amelioreaza performantele intelectuale si fizice; tratamentul tulburarilor de dinamica sexuala la barbati (creste libidoul) si al sterilitatii la femei; boli cardiovasculare (ateroscleroza, angina, hipertensiunea arteriala); profilaxia si tratamentul bolilor inflamatorii si infectioase; tratamentul diabetului zaharat si al bolilor hepatice; profilaxia cancerului; tratamentul hipertrofiei benigne de prostata.

Doze si mod de administrare
1-3 capsule pe zi.

Compozitie
Pudra extrafina de Eleutherococcus senticosus 500 mg.

Actiune terapeutica
Principiile active continute in radacina de ginseng siberian sunt: ginsenoside (saponine triterpenice), uleiuri esentiale, aminoacizi, cumarine, vitamine si minerale (germaniu). Efectele cumulate ale complexului fitoterapeutic ii confera urmatoarele proprietati: activitate adaptogena (creste abilitatea organismului de a se adapta la diversi factori nocivi exogeni sau endogeni); actiune antioxidanta (protejeaza organismul impotriva radiatiilor daunatoare din atmosfera si din timpul radioterapiei); actiune imunostimulatoare (stimuleaza sinteza de ARN si biosinteza proteica, precum si activitatea macrofagelor, crescand rezistenta organismului la infectii); normalizeaza tensiunea arteriala si glicemia (prin stimularea metabolismului glucidic); scade colesterolul si previne ateroscleroza (prin actiune la nivelul metabolismului lipidic); este hepatoprotector si previne steatoza hepatica ("ficat gras"); stimuleaza activitatea sexuala (creste libidoul) si are actiune fertilizanta la femei; mareste capacitatea de efort fizic si intelectual.

Contraindicatii
Nu exista.

Masuri de precautie
In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse
Nu exista reactii adverse la dozele recomandate.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva

Gasesti in Comunitate

  • Popescu ion

    Buna Ziua Am 38 ani,timp de 1 an de zile nu am mai avut contact sexual,am trecut printr un divort,am fost barbat al unei singure femei,am pus si pun accentul pe fidelitate,de prin 2006,m am procopsit cu cu o prostatita care a devenit cronica,nu a fost tratata corect,in timpul mariajului 17 ani...

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter