Clickmed
programare rapida la medic

Blefaroshampoo sifi

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Blefaroshampoo sifi

Ce este Blefaroshampoo SIFI si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Blefaroshampoo SIFI este un produs hipoalergenic pentru curatirea pleoapelor si pentru igiena regiunii perioculare.

Formulat in mod stiintific pentru a avea o actiune emolienta si de curatire este indicat in special ca adjuvant in tratamentul blefaritelor si a altor boli oculare.
Compozitia sa speciala si pH-ul neutru permit produsului sa desfasoare actiuni specifice fara alterarea mecanismelor normale de aparare ale pielii. Blefaritele reprezinta una din cele mai frecvente afectiuni oculare. Ele sunt inflamatii cronice ale marginii pleoapei si sunt caracterizate de prezenta scuamelor si a depunerilor de reziduuri seboreice pe marginea pleoapei si in unghiul ochiului. Deoarece inflamatia implica participarea duetului glandelor Meibomiene, a caror secretie este parte a filmului lacrimal, blefaritele pot cauza alterarea calitativa a lacrimilor, cu posibilitatea unor afectiuni infectioase consecutive mai severe.

Mai mult, blefaritele pot induce alte patologii palpebrale ca salazionul sau orjeletul.
Luand in considerare caracterul cronic al acestei inflamatii este importanta asocierea unei igiene locale a pleoapei si regiunii perioculare cu antibioterapia locala si sistemica.
Fluxul normal al duetului glandelor Meibomiene poate fi refacut numai printr-o igiena adecvata a pleoapei si regiunii perioculare cu inlaturarea continua a reziduurilor. Aceasta curatire trebuie facuta de una sau mai multe ori pe zi.

Mod de administrare

Turnati pe degete sau pe un tampon o mica cantitate din produs si masati cu miscari circulare pleoapele, sprancenele si genele timp de cateva minute, apoi clatiti cu apa calduta. Repetati tratamentul o data sau de mai multe ori pe zi, in functie de sfatul medicului.

Informatii suplimentare

Compozitie

Laureat -7 OE
Citrat Disodic si Lauril sulfat de sodiu 12%
- Hidroxietilceluloza
- colagen hidrolizat
-Glicerina
- Glicozaminoglicani
- Extract uscat de musetel
-Izotiazolinon Clorid
- Trietanolamina
- apa distilata.

Ambalaj

Flacon cu 40 ml

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva

Gasesti in Comunitate

  • Blefaroconjunctivita

    as vrea sa stiu daca s-a vindecat cineva de aceasta boala a ochilor - si ce a facut pt asta. am 3 luni de cand ma chinui cu tot felul de picaturi si geluri, si degeaba. multumesc!

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter