Firme medicale

ZEPTER INTERNATIONAL ROMANIA

ZEPTER INTERNATIONAL ROMANIA
Pentru o viata indelungata, mai sanatoasa si mai fericita

APARATELE THERAPY AIR – ABSOLUT NECESARE

Zepter

A
A
APARATELE THERAPY AIR – ABSOLUT NECESARE

Creaţi-vă propria zonă de aer pur!


„Alegerea este a Dvs. atunci când fumaţi, beţi, faceţi exerciţii sau alegeţi tipul de hrană consumat. Dar nu aveţi de ales în privinţa aerului pe care îl respiraţi”

Dr. Douglas Dockery, şeful Departamentului de Sănătatea a Mediului de la Harvard School of Public Health din Boston


Cu toţii am fost afectaţi într-un fel sau altul de norul de cenuşă vulcanică emis de erupţia de sub gheţarul Eyjafjallajokull din Islanda, care s-a răspândit în întreaga Europă şi în cea mai mare parte a Asiei, în aprilie 2010. Fie că aţi avut întârzieri în călătoriile Dvs., fie că familia sau prietenii Dvs. au fost afectaţi de haosul zborurilor ce s-a iscat în întreaga Europă, sau pur şi simplu aţi resimţit efectul la nivelul produselor şi serviciilor, cu toţii am devenit mai conştienţi de cât de neajutoraţi suntem în faţa unui astfel de fenomen natural. De fapt, dacă există ceva ce am învăţat, este faptul că societatea noastră stă în bunăvoinţa Mamei Naturi, iar sănătatea şi vieţile noastre atârnă de un fir.


Dar ce se întâmplă cu acest nor de cenuşă vulcanică din cauza căruia au rămas la sol peste 60.000 de zboruri şi au pierdut miliarde de euro companiile aeriene şi guvernele? Prezintă un pericol pentru sănătatea Dvs? Praful produs de vulcan conţine particule fine, similare cu acelea emise de alte surse de pulberi în suspensie.


Cenuşa vulcanică poate duce la apariţia problemelor respiratorii şi la defectarea a diferite aparate, efecte ce se resimt timp de mai multe luni sau chiar ani.


„Pulberile în suspensie sunt identificate după diametru. Particulele cu dimensiuni mai mici de 10 microni sunt mai periculoase, deoarece pot pătrunde mai adânc în plămâni”, spune Maria Neira, directorul Departamentului de Sănătate Publică şi a Mediului al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.


Cenuşa se analizează continuu, iar, până acum, se estimează că 25% dintre particulele conţinute măsoară sub 10 microni. Aşadar, persoanele cu afecţiuni respiratorii cronice precum astmul, emfizemul sau bronşita, pot fi mai predispuse la iritaţii dacă cenuşa se află în straturile joase ale atmosferei sau în concentraţii mari.*


Nu este obligatoriu ca acest fapt în sine să prezinte un pericol deosebit pentru sănătatea umană, dacă nu sunteţi predispuşi la afecţiuni respiratorii. Persoanele care au probleme respiratorii preexistente pot dezvolta simptome asemănătoarea bronşitei sau astmului, precum respiraţia şuierătoare şi tăierea respiraţiei, deoarece particulele fine pot irita căile respiratorii. Persoanele cu boli cronice precum astmul, bronşita, emfizemul sau bolile cardiace prezintă cele mai mari riscuri. Fără a mai menţiona că aerul pe care îl respirăm în mediul urban este deja periculos de poluat.

Studiile recente au demonstrat clar cum calitatea aerului pe care îl respiraţi vă afectează direct speranţa de viaţă. Expunerea la aer poluat poate agrava simptomele celor care suferă de afecţiuni cardiace şi pulmonare şi poate reduce speranţa de viaţă, aşa cum se specifică într-un raport din 2009 al Departamentului Britanic al Comitetului de Sănătate Asupra Efectelor Medicale ale Poluării Aerului.


Cercetările au demonstrat că speranţa Dvs. de viaţă poate fi redusă chiar şi cu 9 ani prin inhalarea unui aer poluat. Este o problemă serioasă, iar majoritatea centrelor urbane din lume sunt focare ale acestui pericol. În 2008, deţinătorul recordului mondial la maraton, etiopianul Haile Gebrselaisse, a refuzat participarea la evenimentul din Beijing din cauza nivelurilor mari de smog şi poluare atmosferică. Deşi era favorit pentru medalia de aur, atletul, care este astmatic, a considerat că este prea riscant să participe la Jocurile Olimpice. Luând în considerare faptul că atleţii au doar un număr limitat de participări la Jocurile Olimpice, şansele lor de a obţine o medalie de aur sunt şi ele limitate; aşadar, nu a fost o decizie simplu de luat.


Poate consideraţi că în locuinţele Dvs. sunteţi în siguranţă, dar nu este adevărat.

Aerul din interior este adesea mai poluat decât cel din exterior, întrucât este vorba de spaţii închise ce înglobează multe materiale toxice utilizate pentru construirea locuinţei, de la vopsea la praful din casă şi substanţele chimice de curăţare, ceea ce înseamnă că plămânii Dvs. sunt invadaţi zilnic de aproximativ 1.000 de ori cu mii de pericole invizibile, de fiecare dată când inspiraţi.

Dr. Douglas Dockery, şeful Departamentului de Sănătate a Mediului de la Harvard School of Public Health din Boston, care a desfăşurat cercetarea, a declarat: „Am studiat particulele fine care ajung în interiorul plămânilor, cele care nu sunt reţinute de către cavitatea nazală sau bucală şi deteriorează direct vasele sanguine. Majoritatea sunt compuşi rezultaţi ale combustiilor produse de automobile, camioane şi autobuze diesel, precum şi de centrale energetice.”


„Alegerea este a Dvs. atunci când fumaţi, beţi, faceţi exerciţii sau alegeţi tipul de hrană consumat. Dar nu aveţi de ales în privinţa aerului pe care îl respiraţi”, a mai adăugat.


Însă, în realitate, avem de ales în privinţa calităţii aerului pe care îl respirăm. Zepter International s-a ocupat de această problemă, creând, pentru Dvs. şi familia Dvs., o gamă completă de sisteme de purificare a aerului de interior.

*Organizaţia Mondială a Sănătăţii


Purificatorul de aer certificat, „adecvat persoanelor alergice”


Therapy Air Plus elimină particulele iritante din aerul din încăpere, protejându-vă sănătatea de substanţele poluante din interior. Cu Therapy Air Plus, veţi respira un aer mai curat şi mai sănătos. Eficienţa aparatului Therapy Air Plus are la bază tehnologia sa unică şi inovatoare, un proces de purificare certificat, în trei paşi:


- FILTRUL HEPA elimină particulele fine de praf.

- MODULUL DE OXIGEN ACTIV sterilizează aerul şi distruge mucegaiul, sporii şi alte microorganisme.

- CATALIZATORUL elimină poluanţii rămaşi din aerul evacuat.


Rezultatul este un aer purificat în proporţie de 99,9%. S-a demonstrat ştiinţific că acţiunea Therapy Air plus reduce semnificativ nivelurile poluanţilor din spaţiile interioare, venind în ajutorul persoanelor care suferă de afecţiuni alergice (astm sau rinită).


Purificator şi ionizator


Therapy Air Ion purifică aerul pe care îl respiraţi în mod silenţios. Reprezintă o soluţie revoluţionară, de tehnologie înaltă, împotriva bacteriilor din interior, a fumului şi apoluării, care pot cauza alergii, iritaţii, afecţiuni coronare şi respiratorii, precum şi cancer. Therapy Air Ion se bazează pe dubla acţiune a beneficiilor anti-poluare ale ionilor negativi şi a sistemului special de filtrare ce include cinci filtre: filtrul antistatic, filtrul antibacterian, filtrul HEPA, filtrul antialergenic şi cel dezodorizant cu carbon activ.


Rezultatele testelor aparatului Therapy Air Ion demonstrează că PROCESUL DE ELIMINARE A TUTUROR PARTICULELOR DE PRAF FIN, de la 0,3 microni la 10 microni, a îndeplinit criteriile TUV, iar PESTE 99% din particulele de praf mai mici de 10 microni au fost eliminate.


Therapy Air Ion este avansat din punct de vedere tehnic, cu efecte benefice pentru sănătatea Dvs., fără efecte secundare şi simplu de folosit. Cercetările susţinute de Universitatea de Agricultură din Tokio îi demonstrează şi eficienţa în eliminarea bacteriei Legionella, a benzenului, stirenului, toluenului şi radonului. Therapy Air Ion este indispensabil în locuinţele particulare sau în birouri, baruri, locuri aglomerate, restaurante, săli de gimnastică, cinematografe şi toate locurile unde oamenii se adună, trăiesc, mănâncă şi muncesc. Cu aparatele de purificare Therapy Air, puteţi combate poluarea care vă înconjoară. Alegerea în privinţa aerului pe care îl respiraţi vă aparţine, alegeţi Therapy Air.

ZEPTER INTERNATIONAL ROMANIA

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Unirii, nr 70, bl J4-J5, Sector 3

Tel: 0213020476

Fax: 021.32.75.181

E-mail:

Web: www.bioptron.ro

L
8:30-16:30
V
8:30-16:30
M
8:30-16:30
S
9:00-13:30
M
8:30-16:30
D
0:00-0:00
J
8:30-16:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!