Clickmed
programare rapida la medic

Cascavalul Hochland este produs in Romania, cu rigoare germana

Actualizat la data de: 09 Septembrie 2015
Cascavalul Hochland este produs in Romania, cu rigoare germana

Cand vine vorba de gustarile pe care le pregatim pentru cei mici, originea produselor pe care le alegem si ingredientele din care acestea sunt realizate sunt unele dintre cele mai importante criterii in fata raftului din magazin.

Este o adevarata provocare sa impaci dorintele celor mici si necesitatea de a alege pentru acestia doar produse de cea mai buna calitate, insa Hochland iti ofera cea mai buna solutie: realizat pe baza unei retete autentice, doar din ingrediente naturale, cu un gust bun, laptos, Cascavalul Hochland este ingredientul preferat pentru momentele frumoase petrecute la masa, alaturi de cei dragi.

inainte ca produsul sa ajunga in bucataria ta, laptele parcurge un traseu atent supravegheat de expertii Hochland, care au grija ca fiecare pas al procesului de productie sa fie respectat, astfel incat din fabrica sa plece un cascaval de cea mai buna calitate.

Din marea echipa a expertilor Hochland face parte si Cosmina Moldovan, manager de calitate la fabrica Hochland de la Sovata. Ea s-a alaturat echipei din Sovata in urma cu 13 ani si inca de atunci are grija, impreuna cu colegii din celelalte departamente, ca procesul de realizare a cascavalului Hochland sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate.

Datorita ei si colegilor, in magazinele din toata tara ajunge un cascaval superior din punct de vedere al calitaii si siguranei alimentare, care poate fi consumat cu incredere de intreaga familie.

Misiunea Cosminei incepe in fiecare zi in laboratorul fizico-chimic, asa cum ea ne-a povestit: Una dintre responsabilitatile echipei pe care o coordonez este analizarea laptelui care ajunge la fabrica de la fermele de vaci, inainte ca acesta sa intre in productie.

Practic, intreaga cantitate de lapte pe care cisternele o transporta la fabrica este supusa analizelor si doar dupa ce ne asiguram ca rezultatele sunt corespunzatoare laptele isi continua drumul pentru prelucrare in fabrica. Analizele nu se incheie aici, ci continua pe parcursul intregului proces de productie, efectuandu-se analize in fiecare etapa, inainte ca produsul finit sa plece spre magazine.

Toate informatiile pentru cascaval, conform legislatiei in vigoare se reflecta si in declaratiile existente pe fiecare produs, astfel incat cei care doresc sa cumpere produsele noastre sa le aleaga cu incredere.

Cosmina ne-a spus ca isi iubeste meseria, pentru ca aceasta ii da ocazia sa lucreze intr-o echipa de oameni dedicati, alaturi de care supravegheaza cu cea mai mare atentie fiecare etapa a productiei: Cascavalul Hochland este realizat numai din ingrediente naturale, iar procesul din spatele lui respecta intocmai reteta autentica folosita in fabrica de la Sovata inca din 1976. Avem colegi care lucreaza in companie de foarte multi ani si sunt experti in ceea ce fac.

Rigoarea germana pe care a adus-o Hochland prin retehnologizarea fabricii si instruirea continua a angajatilor garanteaza nu doar un gust bun, ci si un produs de incredere din punct de vedere al calitatii.

Sotul Cosminei, Horia, lucreaza si el la Hochland, asa ca amandoi cunosc la fel de bine parcursul cascavalului si astfel au toata increderea sa il foloseasca in gustarile delicioase pe care le prepara pentru fiica lor, Paula.

Gustul bun, laptos, consistenta fina, cremoasa si rigoarea germana cu care produsul este realizat le dau celor doi toate motivele sa recomande cascavalul Hochland tuturor celor care isi doresc sa se bucure de produse de incredere la fiecare masa.


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter