Firme medicale

Ultrasonic

Imaginea dumneavoastra - Reputatia noastra

Prezentare Ultrasonic

Vezi toata descrierea

Despre noi

Suntem o companie specializată pe distribuția de aparate medicale, in special ecografe Doppler color stationare si portabile performante de la producători de referința în industrie. Vă punem la dispoziție echipamente medicale moderne la prețuri avantajoase, care să satisfacă și cele mai exigente cerințe. Furnizăm aparatură medicală la cel mai bun nivel calitativ, aparatură care respectă standardele în vigoare, pentru un act medical sigur!

Vă punem la dispoziție o gamă variată de ecografe de la ecografe portabile, alb negru, usoare, folosite de cabinete medicale mici si echipe de prim ajutor, ecografe tip laptop, pana la ecografe Doppler color, ecografe 4D, ecografe stationare, pentru examinari avansate in cardiologie, radiologie si obstetrica-ginecologie.

Ecografe performante cu pret avantajos

Datorita specializarii noastre in ultrasonografie oferim aparate medicale cu ultrasunete moderne la preturi excelente. Deasemeni, oferim finantarea proprie cu rate lunare pentru aparatele economice cat si dobanzi preferentiale la bancile partenere.

Datorita aprecierii pozitive pe care ne-o ofera producatorii, deseori beneficiem de oferte speciale pe care le oferim clientilor nostri.

Aparatura medicala

De asemenea, în gama noastră de produse se regăsesc numeroase produse medicale printre care: osteodensitometre, ECG-uri, spirometre, aparate de fizioterapie, holtere, sisteme de histeroscopie, video colposcop, aparate de diagnostic pentru medicina muncii, dar și mobilier medical și consumabile pentru cabinete medicale (canapele, banchete sala, scaune recoltare, paturi spital, mese instrumentar, canapele consultatii, mese ginecologice, paravane medicale, dulapuri medicamente etc.), la cele mai bune preturi.

Datorita utilizarii pe scara larga a ecografelor, oferim si solutii pentru uz veterinar, ecografe Doppler color portabile si ecografe portabile albnegru. Pentru a gasi un ecograf veterinar cu sonda ecograf potrivita pentru aplicatiile dumneavoastra, va propunem sa cautati in sectiunea dedicata de pe site.

Ecografe Doppler color stationare si portabile de calitate

Calitatea gamei de ecografe Doppler color Mindray si Ultrasonix este mare, pornind de la cel mai simplu ecograf digital portabil cu pret redus si ajungand pana la segmentul de ecografe staionare Doppler color premium cu panou tactil, 4D-5D, de ultima generatie.

Chiar si cele mai simplu portabil Mindray este bazat pe o tehnologie moderna cu sonde multifrecventa, avand moduri de lucru diverse, sonda convexa asigurand o examinare medicala de calitate. Un exemplu este Mindray Z5, un ecograf portabil Doppler de diagnostic, usor de folosit pentru medici care lucreaza la mai multe cabinete si au nevoie de un aparat usor si versatil.

In domeniul medical, calitatea este esentiala. Fie ca vorbim despre o examinare Doppler color sau o ecografie 4D, necesitatea diagnosticarii pertinente si cat mai corecte si complete este evidenta. Orice tratament se face tinand cont de diagnostic. De aici este de la sine inteles cat de importanta este calitatea pentru un ecograf Doppler performant sau Doppler color portabil. Fie ca ele sunt aparate medicale utilizate pentru monitorizarea sarcinilor, a problemelor cardiace sau de medicina generala, consideram calitatea un factor esential in promovarea ecografelor Doppler color.
Aparatele pe care noi le oferim sunt printre cele mai performante. Imaginile pe care le ofera au o calitate foarte buna, clare, cu multe detalii. Acest nivel de performanta va ajuta sa oferiti diagnosticari precise, sigure si rapide, ecografie 4D detaliata, fie ca ne referim la un ecograf Doppler color stationar, ecograf 4D performant sau la un Doppler color portabil.

Ergonomia

Intr-un cabinet medical spatiul este atent repartizat intre mobilier medical, aparatura medicala, mese instrumentar si paravane medicale. Ecografele pe care noi le oferim au un design si ergonomie moderna, ocupa spatiu minim cu tot cu sonde incluse si optiuni de pozitionare. Sistemele sunt atat ecografe portabile cat si stationare astfel ca ele sunt aparate medicale care se potrivesc in spatii restranse si se integreaza bine cu orice mobilier medical.

Buy-back de ecografe Doppler color stationare si portabile

Prin politica noastra de buy-back, pentru ecografe pret avantajos, ajutam la dezvoltarea permanenta a clinicilor si cabinetelor medicale colaboratoare, furnizand permanent ecografe Doppler color stationare si portabile cu pret redus. Astfel, reusim sa lucram cu medici prin mai multe operatuini de buy-back / furnizare pe parcursul a peste 10 ani, medici care au pornit de la cabinete mici cu un ecograf portabil si ajungand in prezent clinici mari, avand cel putin un ecograf stationar, de referinta in zonele in care se afla.

Retea de distributie pentru ecografe Doppler color stationare si portabile

Reteaua noastra de distributie este formata din service din 3 birouri in Bucuresti, Cluj si Galati, fiecare cu service rapid propriu.

distributie-in-tara

Preturi bune Ecografe stationare si portabile

Descopera ofertele noastre pentru ecografe la pret de importator de aparatura medicala. Calitate si fiabilitate cele mai bune preturi pentru ecografe 4D, Doppler si ecografe portabile. Ecograf pret accesibil, imagine  de calitate si garantie extinsa.

Ecograf – fiabilitate si precizie

Pe masura ce veti incepe cautarile pentru un ecograf staţionar, ecograf color Doppler sau a unui ecograf digital portabil veti dori gasiti unul fiabil si eficient, cu imagini de calitate. Daca sunteti in cautarea unui ecograf color Doppler sau a unui aparat digital portabil de ultima generatie, pentru activitatea medicala pe care o desfasurati, la Ultrasonic aveti toate sansele sa gasiti ceea ce doriti. Avem o gama variata de ecografe Doppler color Mindray cat si sisteme compacte digitale portabile alb-negru sau Doppler. Ecografele Doppler color pe care le comercializam sunt marca Mindray. Fiind unul din cele mai bune branduri in materie de echipamente medicale de scanare, Mindray ofera aparate cu o imagine clara, specificatii de varf si fiabilitate excelenta pe termen lung.

Ecografe digitale | Cautati un portabil Mindray

In afara de ecografele traditionale cu stand si roti (pentru deplasare facila dintr-un loc in altul si chiar dintr-un salon in altul) avem in oferta si ecografe Doppler color portabile. Acestea sunt produse recomandate pentru cei care cauta aparate cu dimensiuni reduse. Ele sunt destinate medicilor care se deplaseaza pe teren la pacienti sau clinicilor care isi doresc mai multa flexibilitate in ceea ce priveste pozitionarea de mobilier medical necesar desfasurarii activitatii zilnice in cabinete medicale. Dintre modele avem oferte speciale pentru modelele Mindray Z5 si Mindray DP-10, aparate medicale care se remarca printr-o calitate foarte buna si un pret redus.

Preturi bune | Ecografe veterinare

Deasemeni pentru medicii specialicati, oferim ecografe veterinare cu un raport pret / performanta foarte bun, fiabile, usoare, usor de transportat.

 

Ultrasonic

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: B-dul Octavian Goga, nr. 4, bl. M26, sc. 3, et. 1 ap. 50, Sector 3

Tel: 0722300458

E-mail:

L
8:30-17:30
V
8:30-17:30
M
8:30-17:30
S
Inchis
M
8:30-17:30
D
Inchis
J
8:30-17:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!