Remedii naturiste

Adreseaza o intrebare comunitatii Remedii naturiste

vitamina B17

Postat de porfiria cu 2 ani in urma

De ce aceasta vitamina b 17 nu se gaseste in farmaciile din Romania, sau Germania, sau Elvetia? Am inteles ca samburii de caise, piersici, mere din care se extrage aceasta vitamina contin in cantitate f. mica cianura. Sa intelegem ca vitamina B17 are in componenta cianura si de aceea nu se gaseste in farmacii?

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • BUTNARU GABRIELA (cu un an in urma)
  • 0

  DECAT B17 MAI BINE CONSUMATI FORMULA IV DE LA G.N.L.D. CARE INTR O SINGURA CAPSULA CONTINE DZR -ZI DECI TOT CEEA CE ARE NEVOIE ORGANISMUL INTR O ZI , ASTA CUPRINDE TOATE VITAMINELE ,TOATE ENZIMELE VITAMINELOR ,TOATE MINERALE SI IN PLUS, ULEI DIN CEREALE PENTRU A REALIZA ABSORBTIA 100% , IN BUCURESTI GASITIT SEDIUL GNLD pe str Sfantul Elefterie nr, 23 , si mergeti la office de la 9 -17.00 vb cu dl, Marius sau cu na Nicoleta Musat , spuneti codul meu de sponsor pt voi 608868 si veti completa un formular de inscriere ca si client de produse nutritionale, sunt cele mai bune pe plan mondial deoarece sunt GARANTATE de nutritionisti-medici de talie mondiala ca nu dau efecte secundare si nici reactii adverse . cu bine, imi puteti scrie pe emal lady40gnld@yahoo.com SUNT SENIOR MANAGER GNLD SI CUNOSC PRODUSELE IN ROMANIA DIN 2001

  Raspunde
 • alina (cu un an in urma)
  • 0

  din cate am inteles in unele tari este interzis acest tratament, din contra medicii isi pot pierde licenta de practicare, injectabil functioneaza mult mai bine, daca-l cumpar cine mi-l administreaza? are reactii adverse? tb testat? sau cum pot proceda?

  Raspunde
 • Rares (cu un an in urma)
  • 0

  ekilibrium.ro

  Raspunde
 • Rares (cu un an in urma)
  • 0

  Buna ziua,

  Cea mai buna amigdalina (vitamina b17 ) o puteti procura din Mexic. Am inteles ca cei de la magazinul on-line *** o vor aduce cat de curand.

  Raspunde

Posteaza raspuns

Activitate comunitate

mai mult