×

Am gasit 20 intrebari despre Ficatul gras.

Rezultatul analizelor:
Hemoleucograma completa:
RDW = 10,68;
LYM = 33,2
MON = 8,1
NEU = 54,5
EOS = 3,3
BAS = 0,9
VSH = 30
Examen citologic:
Eozinofile = 6
Monocite = 9
Biochimie:...

Intrebare postata acum 2 luni de .

Aspect dupa lobectomie dreapta: fara leziuni focale pulmonare
Ingrosarea scizurii oblice stangi in 1/3 inferioara
Minima colectie inchistata paraesofagian dreapta, imediat supradiafragmatic....

Intrebare postata acum 3 luni de .

Buna ziua , am fost la o clinica si am facut un set de analize , mi-au iesit rele urmatoarele analize:
ALT/TGP 78 13-40
AST/TGO 101 0-37
Plachetocrit 3.11 1.08-2.82
Colesterol total 242.8...

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp150330210424742.

Buna ziua,
In urma unei eruptii pe piele la fetita mea de 10 ani, am facut un set de analize, care au iesit asa: analizele la alergologie (cele uzuale - la pisica, caine, polen....)-au iesit bune,...

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1499060356.

buna ziua, sunt din Baia Mare de 1 an de zile mi-a aparut o pata maronie vinetie care ma si mananca in spate intre omoplati , am fost la 4 medici in baia mare si la cluj toti au zis amiloidoza...

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1498484195.

toate cele scrise mai sus se intampla de vreo 2 zle.

multumim.

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1498242732.

hepatoprotect forte se poate lua daca este in luna a 8 de sarcina

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp1497775706.

Buna ziua tuturor,

Ma confrut de mai bine de un an cu o problema destul de ciudata si in ciuda analizelor si ecografiei nu am gasit nici o solutie de acea ma indrept spre dumneavoastra. Acuma...

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp1495609120.

Buna ziua.
Am varsta de 49 de ani si sufar de diabet zaharat de tip 2.
In urma ecografiei abdominala, s-au evidentiat urmatoarele :
Ficat reflectogen, LD=180 mm in ax renal
RD=110 mm, fara...

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp1496925380.

buna ziua!am facut o p***aa cu:200ml apa cu sare amara doua zile.1-a zi:a)-200ml apa cu sare,dupa doua ore b)-200ml apa cu sare amara,c)dupa doua ore 125ml ulei plus zeama de la 4 lamai.a 2-a zi;...

Intrebare postata acum 6 luni de MembruMobileApp1491736786.

Bunica mea in varsta de 88 de ani ( Sa-mi traiasca 1000 de ani ) sa simtit rau de ceva vreme . Am urcat-o in masina si am adus-o in Bup***aesti la Spitalul Victor Babes . I-au facut analize si...

Intrebare postata acum 6 luni de MembruMobileApp1491710391.

Buna ziua,
Am 25 ani, 1,78 m, si 94 kg iar in urma efectuarii analizelor anuale pentru la locul de munca am obtinut urmatoarele rezultate:
*TGP: 40
*TGO: 43
*Colesterol Total: 150...

Intrebare postata acum 7 luni de MembruMobileApp1488180398.

Buna ziua,
Am 25 ani, 1,78 m, si 94 kg iar in urma efectuarii analizelor anuale pentru la locul de munca am obtinut urmatoarele rezultate:
*TGP: 40
*TGO: 43
*Colesterol Total: 150...

Intrebare postata acum 7 luni de MembruMobileApp1488180398.

am o durere in partea stanga a pieptului sub coasta.

Intrebare postata acum 8 luni de MembruMobileApp1486660025.

Nu stiu in ce grup sa adresez intrebarea, dar fiindca are legatura cu o posibila boala de ficat, o voi adresa aici. De 3-4 luni am observat ca ficatul meu este vizibil marit (nu exagerat, dar...

Intrebare postata acum 9 luni de .

Am fost la endo si mi s-a spus ca nu am ginecomastie,doar strat adipos.E o problema deja obositoare sa imi stea sfarp***aile umflate,baiat fiind.Merg la sala,am slabit si inca o sa o fac insa in cea...

Intrebare postata acum 9 luni de MembruMobileApp1483739225.

Buna seara. am 23 de ani de cativa ani, peste 5 ani beau numai sup***ai am inceput cu pepsi si acum cateva luni am inceput sa beau sprite. in fiecare zi aproape 2 litri . apa foarte rar o cana...

Intrebare postata acum 9 luni de .

Ce tratament as putea urma pentru ficat gfas, ac***a in vedere ca colesterolul este 200, trigliceride in limite?

Intrebare postata acum 4 ani de . Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM a raspuns.

Buna ziua, o cunostinta (farmacist) mi-a p***arat urmatoarea schema de tratament pentru ficat gras si colesterol marit pe fond de dislipidemie mixta: 1 cps (omega3+vit E) / zi, 1 comprimat...

Intrebare postata acum 5 ani de . Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM a raspuns.

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, firma ActiveSoft, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin Sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK