Diverse

Adreseaza o intrebare comunitatii Diverse

Displazie mamara

Postat de Lsv cu 6 ani in urma

cum se manifesta displazia mamara, simptomele.

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • elena (cu 6 ani in urma)
  • 0

  Displazia mamara sau mastopatia fibrochistică reprezintă fibroza asociată formării de chisturi în ţesutul mamar. Un canal mamar se blochează şi se umple cu lichid, ca un balon umplut cu apă – aceasta este componenta chistică a mastopatiei (displaziei mamare). Zona din jurul canalului blocat are tendinţa apoi să formeze o cicatrice – aceasta este componenta fibroasă a mastopatiei (displaziei).

  Displazia mamara sau boala fibrochistică a sânului este descrisă ca o modificare comună, benignă (necanceroasă) la nivelul sânului. Sânii fibrochistici nu sunt consideraţi o leziune malignă (canceroasă). Boala fibrochistică a sânului este considerată în prezent cea mai frecventă cauză a “sânilor nodulari” la femeie, afectând peste 60 % din femei.

  Această afecţiune este foarte frecvent întâlnită, astfel că este considerată în prezent o variaţie a normalului.

  Sânii fibrochistici se caracterizează prin noduli şi disconfort la unul sau ambii sâni.

  Raspunde
 • elena (cu 6 ani in urma)
  • 0

  In penultimul nr din Formula As(nr 916 apr 2010) este prezentat un unguent nou aparut MAMELDIN, care rezolva problemele sanului. Este realizat la Iasi de OAMENII care au realizat si CERVUGID. Daca nu gasesti revista, vezi pe internet date despre unguent. Pretul lui este de aprox 18 lei si spune aici ca rezolva probl sanului in max 3 luni.Sanatate.

  Raspunde
 • raluca (cu 6 ani in urma)
  • 0

  Displazia mamara este reprezentata de noduli in unul sau ambii sani. Ai probleme cu sanii?

  Raspunde
 • dorys (cu 2 ani in urma)
  • 0

  as vrea sa stiu daca dupa 2 luni de tratament .Am urmat cu orogesteron ,mastodinon ,si luminita de seara .Pot sa iau an continuare si cat timp fara sa fac nici o antrerupere

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK