Duphaston si nodulii troidieni(gusa)

Intrebare postata de any_268 cu 8 ani in urma - 3 raspunsuri
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Dezechilibrele hormonale

Buna zua!Am fost diagnosticata cu gusa polinodulara,LD marit(25 cm cubi) ocupat in proportie de 3/4 de un nodul hipoecogen binedelimitat cu numeroase zone transonice(nodul mixt predominant solid).Nodulul are dimens de 3,5/2,5/2,4 cm si prezinta semnal Doppler intens.La elastografie nodulul se incadreaza in tipul III (nodul probabil benign).Istm-dimens. normale.LS- dimens normale(3,8 cm cubi) ecostr.omogeni.La limita cu istmul apare un nodul transonic bine delimitat de 1 cm,fara semnal Doppler.TSH-1,18(LIM.N.0,4-4),FREE T4-1,29(0,89-1,76)si mi s-a spus ca tiroida functioneaza normal.Calcitonina este 3,17.Sunt prograp***a pentru operatie in octombrie.am si dereglari hormonale(am fost la dr ginecolog),nu mi-a venit menstruatia de 2 luni.Mi-a prescris duphaston,magne b6 si prementrid.Imi afecteaza acestea nodulul?(duphastonul,in special).Multumesc!

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Iuli (cu 8 ani in urma)

Medicul GINECOLOG NU se ocupa de dereglarile hormonale si de amenoree! Penntru aceasta vorbiti cu medicul ENDOCRINOLOG si ma mir ca dvs, care aveti probleme cu tiroida, nu stiti acest lucru. Ginecologul nu are treaba cu dereglarile hormonale. Ce analize hormonale v-a facut ginecologul pt a vedea ce aveti si pentru a va da Duphaston? Banuiesc ca niciuna.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
any_268 (cu 8 ani in urma)

mi-a facut ecografie mamara,ma doare un san,am mastita,aparuta pe fondul dereglarilor.imi intarzie menstruatia cate 2-5 luni.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (cu 8 ani in urma)

Si tot endocrinologului va adresati pentru aceste dereglari, dupa cum spuneam.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.