HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA

Intrebare postata de cristina711121949 cu 5 ani in urma - 2 raspunsuri
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Cresterea si dezvoltarea copiilor Hemograma scazuta

Am facut analizele generale cere se dau o data pe an de la medicul de familie copilului meu (fetita de 9 ani)si azi am luat rezultatele.Ceea ce m-a surprins in mod alarmant,sunt unele valori si anume:
limfocite 2.13(2.30-14.4)
%limfocite 29.10(46-76)
%granulocite 63,10(20-45)
hematocrit 41.77(30-40)
c.med.de hb.eritr. 30.70 (31-35)
fibrinogen 5.40(2-4)
Va rog frumos, doresc o explicatie, de ce au iesit ba marite ba scazute unele analize.Va multumesc si astept un raspuns avizat.

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Buna seara.
Nu ati mentionat numarul total de leucocite. Acesta este important pentru interpretarea buletinului de analize.
In leucograma este crescut numarul de granulocite iar valoarea fibrinogenului este crescuta. Poate fi vorba despre o infectie bacteriana acuta, in cazul in care si numarul total de leucocite este crescut. Poate fi un proces inflamator acut sau cronic, pot fi afectiuni concomitente.....Fara informatii complete despre starea copilului, eventuale tratamente efectuate si rezultatele altor eventuale investigatii biologice este deficil de interpretat.
Corect este ca medicul care a recomandat investigatiile, cunoscand cazul, sa interpreteze rezultatele anallizelor. Multa sanatate!

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Cresterea si dezvoltarea copiilor.

Inscrie-te aici!
gianina (cu 5 ani in urma)

Va rog din suflet daca puteti sa-mi explicati rezultatul unor analize iam facut unui copil de 6 ani niste analize complete .LA hemoleucograma ia iesit limfocite 5.28,monocite1.05,euzinofile0.78 monocite9.2,eozinofile 6.8 in rest totul este bun si sumarul de urina si fibrinogen la fel .le-am repetat de doua ori si aceleasi analize au iesit crescute despre ce infectie ar putea fi vorba mentionez ca sforaie putin si tuseste numai dimineata putin.multumesc pentru raspuns

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.