Marirea sanilor

Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 11 ani in urma - 4 raspunsuri
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Chirurgie estetica

Parerea mea este ca aceasta operatie poate ajuta foarte mult femeia in general.eu am avut talia 80 la sani si pe langa asta cel stang era mult mai mic ca si cel drept ceea cemi provoca de fiecare data cand ma uitam in oglinda o stare de tristete inca de cand eram mica.sora mea care este mai mica ca mine cu 4 ani sa dezvoltat foarte repede si a avut inca de la 14 ani niste sani superbi mosteniti de la mama ...toata lumea intreband daca este operata sau nu ...nu din invidie pt ca este sora mea si nu sar pune problema ci din pricina faptului ca o vedeam mereu mam obsesionat in privinta sanilor mei si poate ii vedeam mai mici decat erau si mai urati decat erau.la varsta de 22 de ani am reusit sa ma operez aici in barcelona si din aceea zii viata mea sa schimbat.ma simt ca o femeie completa si acum pot sa m,a uit in oglinda cu drag ma plac si ma simt mandra de mine ca am reusit sa fiu tare sa ma duc pana la capat chiar daca la inceput am avut unele ezitari din pricina fricii de a nu iesi cu complicvati sau o operatie nereusiota etc etc...sunt bine si acum dupa 3 ani simt ca ar fi ai mei iar daca peste 15 ani va trebui sai schimb ii voi schimba fara sa ma gandesc de 2 ori!

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

aurelia793412 (cu 11 ani in urma)

Felicitari pentru operatie! Te inteleg si te admir pentru p***aajul de ati depasi complexele.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Nita7 (cu 11 ani in urma)

felicitari pentru operatie! asi vrea si eu sa pot face asta dar nu stiu inca ce preturi se practica si daca imi pot permite; in Spania te-a costat mult? iti multumesc mi-ai insuflat un pic de p***aaj!

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dan gheorghe (cu 10 ani in urma)

Exista o serie de creme care sunt un adevarat ajutor pentru marirea sanilor, Perfect Woman si Bosom Plus. Am prietene care au folosit si sunt foarte multumite de ele. Daca doriti mai multe informatii, puteti accesa http://perfect-woman.ro/ si http://bosomplus.ro/.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
moonlight (cu 9 ani in urma)

In raspunsul urmator veti gasi o sp***ata poveste personala precum si urmatoarele
1. STUDIU DESPRE DURABILITATEA IMPLANTULUI MAMAR
2. TIPURI DE IMPLANT
3. DURATA DE VIATA A IMPLANTULUI:
4. CANCERUL
5. CONTACTUL CU FEMEILE CARE AU IMPLANT DEJA, NEPLACERI
6. ELEMENTELE CHEIE ALE SANILOR ESTETICI
7. NUME ROMANESTI ALE CHIRURGIEI ESTETICE A SANULUI
8. INSTRUMENTE DE TAIERE
9. ATITUDINEA CHIRURGULUI

Am petrecut zeci de ore pe net pt a citi forumuri si a afla care sunt cei mai buni medici. Am avut senzatia puternica de cateva ori ca medicii insisi postau comentarii pentru a-si face reclama dandu-se femei care au suferit interventii. Cu siguranta unii dintre ei folosesc mijloace proprii de autopromovare si majoritatea sunt reuniti in a impiedica orice reclama p***a si in aceasta se sustin reciproc, e un minim cod de intrajutorare profesionala care insa pare sa contravina legamantului de tratament optim al pacientului - pt ca protejand breasla, protejeaza si greselile breslei. Spun asta pt ca am incercat sa postez comentarii pe anumite forum-uri unde administratorii nu au postat ce am avut de spus dupa ce am facut operatia, pt ca am vrut sa protestez. Imi dau seama dua 6 ani de la operatie ca 70% din greseala mi-a apartinut pt ca nu am fost inforp***a. Stiam ce vreau insa ca si acum cand vreau sa refac operatia am incercat sa anticipez rezultatul si exercitiul meu de imaginatie nu a fost suficient pentru a prevedea rezultatele.
Am mers pe ideea de interventie minima cu forma sanului cat mai apropiata de cea naturala insa nu am luat in calcul multe elemente. Nu intru in detalii decat la cererea voastra expresa.
Recomandabil este sa incepeti „interventia” cu o interventie interioara – ganditi-va la cat de mult ati iubit barbati cu mari defecte (tendinta noastra naturala atunci cand iubim este sa facem partenerul sa se simta cat mai bine cu el insusi si sa-l asiguram ca noi suntem OK cu modul in care arata el) si ca dragostea vrea sa simta ce e in sufletul celuilalt tocmai pentru a arata ca ea nu depinde de conditiile exterioare. Detinem un corp pentru vreo 8o de ani in medie, din care ultimii 40 devin din ce in ce mai scofalciti si la barbat si la femeie.... deci multa lume in jur are complexe. Eu as fi vrut sa-mi rezolv asa problema, insa pentru ca se ivesc zorii unei relatii minunate pentru mine, mi se clatina increderea pe care o arat atunci cand port haine.
Iata ce am aflat pana acum:
1. STUDIU DESPRE DURABILITATEA IMPLANTULUI : http://www.breastimplantanswers.com/expert_durability.html - nici un chirurg nu-ti spune mai mult decat ca sunt matrix cu greutate si circumferinta x. Trebuie sa intrebi tu ce iti va introduce, sa te asiguri ca in contractul semnat apare materialul folosit in realitate apoi sa te duci la internet si sa te informezi in legatura cu firma producatoare a implantului pe care-l vei purta. Doctorii doresc ca tu sa omiti aceste etape si reduc tot procesul de consultatie speculand dorinta ta de a arata mai bine. Pentru ca le displace, ca oricarui profesionist, sa fie chestonati in detaliu – nu au chef de asa ceva nici daca sunt platiti.
2 TIPURI IMPLANT
2. Implant Mentor Cohesive Memory Gel, care, in opinia celor care discuta pe http://community.breastcancer.org/forum/44/topic/721717 nu sunt gumoase deci nu sunt ferme si coezive: http://www.mentorcorp.com/global/breast-augmentation/contour-profile-gel.htm
3. Costul unei perechi de proteze Mentor de la distribuitor (Inamed). 900 dolari : ser fiziologic 800-1000 cu gel coeziv Sursa: http://www.infonews.ro/article12155.html
4. Implanturi Natrelle: http://www.natrelle.com/breast_reconstruction.aspx#3
5. Exista probabil multe alte tipuri
DURATA DE VIATA A IMPLANTULUI:
http://www.breastimplantanswers.com/fda_approval.html#section-3
Mai jos aveti un extras si un tabel cu complicatii preum si procentele in care acestea apar.
„Studies demonstrate that silicone gel-filled breast implants are safe, but that doesn''t necessarily make them right for everybody.
Silicone gel-filled breast implants are not lifetime devices. It is possible at some point in a woman''s lifetime that her implant(s) will need to be removed or replaced. To ensure that women achieve optimal results safely, patients should be aware that they should not have breast implant surgery if they:
• Have existing malignant or pre-malignant cancer of the breast and have not been successfully treated
• Have an active infection anywhere in the body
• Are p***arently pregnant or nursing
You should also know that silicone gel-filled breast implants have not been clinically tested in women with*:
• Autoimmune diseases like lupus or scleroderma
• Conditions that could interfere with wound healing and blood clotting
• A weakened immune system (such as women receiving immunosuppressive therapy)
• Reduced blood supply to the breast tissue
• Radiation to the breast following implantation
• Clinical diagnosis of depression or other mental health disorders, including body dysmorphic disorder and eating disorders. Please discuss any history of mental health disorders with your doctor prior to surgery.
*Note that while silicone gel-filled breast implants have not been specifically tested in women with conditions outlined above, these women have not been excluded from past or p***arent clinical tests of implants.
Researchers assessed the safety of silicone gel-filled breast implants by looking at the rate of "events", specifically, instances of implant rupture, capsular contracture and re-operation.
©2007 Allergan, Inc. All rights reserved. ™ marks owned by Allergan, Inc.
This Website last modified October 25, 2007.
M1697-01


CANCERUL:
6. Concluziile catorva studii in anul 2006 care arata ca incidenta cancerului mamar la femeile cu implant e mica. Sursahttp://www.breastimplantanswers.com/index.html?page=5
Studiile: http://www.nature.com/bjc/journal/v88/n6/abs/6600819a.html
http://monographs.iarc.fr/ENG/Monographs/vol74/volume74.pdf
http://www3.interscience.wiley.com/journal/112223006/abstract
Incidenta cancerului e legata probabil de materialele folosite (in cazul in care implanturile se degradeaza/fisureaza/rup continutl intra in contact cu corpul) si in ultimii ani s-au tot schimbat materialele. Nu cunoastem insa concluziile ultimilor ani, care e foarte posibil sa se fi schimbat.
CONTACTUL CU FEMEILE CARE AU IMPLANT DEJA, NEPLACERI
Este forte important ca femeile care vor sa faca aceasta operatie sa intre in legatura cu cele care si-au facut-o deja de mai multi ani pentru a vedea ce neplaceri au aparut si problemele cu care s-au confruntat dupa implant (practicarea sporturilor- se pare ca la alergare se simte un gen de „suctiune” pe care o exercita implantul asupra cutiei toracice si care nu iti va placea. Vezi comentariul nr 5 pe: http://community.breastcancer.org/forum/44/topic/721717 posibila rotire a implanturilor care e un mare risc si necesita reoperarea, masajul sanilor - care e o cheie importanta in dezvoltarea afectiva armonioasa a femeii, rapiditatea adaptarii la noile forme, Elemente psihologice - gradul de stres- daca au avut stresuri si frica de a nu se intampla ceva cu implantul)

Doctorii nu doresc sa ne puna in legatura cu fostele paciente invocand confidentialittea. Mai important decat confidentialitaea este insa sanatatea, comfortul psihic al femeilor, bup***aia fostelor paciente de a le ajuta pe cele viitoare in demersul lor. Femeile care au suportat operatia sunt fericite in urma experientei sa vorbeasca daca sunt intrebate, daca sunt neplacut afectate de experienta avuta le vor proteja pe celelalte de anumiti medici.
ELEMENTELE CHEIE ALE SANILOR ESTETICI
7. Elementele cheie ale sanilor estetici: sa nu lase impresia de minge, distanta dintre ei sa fie cat mai mica pentru a nu lasa vederii un san artificial iar in privinta pozitiei sfarcului si areolei, proportia dintre jup***atile inferioara si superioara sa fie 45/55 % - aceasta inseamna ca sfarcul nu este pozitionat la jup***atea sanului ci la 45% in raport cu partea superioara, 55% in raport cu partea inferioara. Altfel, imaginea este una nenaturala.
8. Sursa: http://www.dailymail.co.uk/news/article-483487/Scientists-discover-formula-perfect-breasts.htm, http://fisherwy.blogspot.com/2007/09/worst-victoria-beckham-breasts.html
NUME ROMANESTI ALE CHIRURGIEI ESTETICE A SANULUI
Aveti grija ca specialitatea de baza a chirurgului sa nu fie mana sau urechea daca vreti sa va faceti ceva la san. Eu ma facut p***aa asta, am mers la Hatami (avea pe pereti diplome pt chirurgia mainii iar eu am facut pt. reconstructia sanului) si cu o p***ae de operatie m-am ales. Cost dublu.
Cel mai recent congres de chirurgie estetica a sanului 29,30 aprilie-mai 2010 (in lista puteti vedea cateva nume medicale ale chirurgiei sanului printre care cei mai mediatizati (deci cu avantaj competitiv):Toma Mugea, Constantin Stan, Tiberiu Bratu, Nicolae Antohi, Dana Jianu, (asimetriile post-augmentare) Ioan Florescu, (are 63 ani este seful sectiei de chirurgie plastica si reconstructiva la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bup***aesti)) Ioan Lascar, Marek Valcu, Dan Radu Calota. http://www.cosan.ro/upload/brochure_2010.pdf.
Nu pierdeti din vedere faptul ca participarea la un congres a acestora nu echivaleaza cu faptul ca sunt cu totii cei mai buni ci e doar unul dintre indicatori. Deasemenea vedeti cu ce lucrari au participat pentru a va da seama la ce se pricep mai bine.

Citat dintr-o revista:
"Cand operatia este facuta de un chirurg plastician experimentat, complicatiile sunt rare si de obicei minore. Exista diferente foarte mari intre pacienti, care vizeaza capacitatea de vindecare, si de aceea rezultatul nu este niciodata complet previzibil", ne-a spus dr. Tiberiu Bratu. in ceea ce priveste varsta la care se poate face aceasta operatie, chirurgul spune ca cel mai indicat este ca pacientul sa fi depasit perioada pubertatii, pentru ca modificarile obtinute sa se armonizeze cu fizionomia matura a persoanei. Pentru cei care indeplinesc aceasta conditie si sunt hotarati sa mearga pana la capat de dragul unui nas ca in reviste, urmeaza interventia propriu-zisa.

INSTRUMENTE DE TAIERE
Site-ul dr. Stan este singurul e care l-am gasit care sa dea filme despre asta. http://www.cms.ro/ops.php – problema e ca in italiana si eu nu stiu italiana... insa ce am reusit sa inteleg ar fi:
1. In functie detehnica de taiere si instrumentele de incizie recuperarea se face mai rapid si mai fara dureri. Daunele tesuturilor laterale sunt f mari in cazul inciziei cu radiofrecventa clasice de 1.7 Mhz electrobisturiul normal are caldura mare, ce foloseste Stan (mono RF Breast Forceps) – extrage imediat fumul rezultat sange daca este si limfa daca apare, deci operatia se face in mediu foarte favorabil, nu plin de sange.
2. Studiul histologic din film arata ca paguba laterala a tesutului e mai mica daca radiofrecventa e mai mare – m-am uitat cu atentie pe poza prezentata si denumirea instrumentului este ellman surgitron -electrobisturiu cu frecventa de 4 Mhz ( cel clasic are 1.7 Mhz)– caldura rezultata e mica deci nu arde tesutul inconjurator ci doar il incizeaza.
3. In cazul unui instrument bun ca acela nu este nevoie de drenaj limfatic si sanguin pt ca nu se lucreaza in mediu cu sange – nu se taie tesutul transversal ci numai zonele de insertie dintre muschii toracali.
ATITUDINEA CHIRURGULUI
Dupa cum ati observat in toate spitalele medicii tind sa stie mai ca tot, despre toate, asa ca trateaza nestiutorii din fata lor cu o atitudine corespunzatoare. Medicul la care am fost eu, a fost dragut si rabdator la inceput (cu 2 mici scapari de atitudine pe care le-am ignorat datorita nebuloasei din capul meu) iar la analizele post-operatorii foarte sp***at, transant si nerabdator sa primeasca urmatorul pacient. Nasol. Eu am continuat sa fiu draguta si sa-i zambesc ca si cum atitudinea lui era OK. Greseala mea. Cred ca stiti senzatia.
Deci daca auziti de chirurgi de talie dar care n-au chef de voi va sfatuiesc sa ii ocoliti. Comportamentul post-operator al medicului este esential. Voi simtiti ca i-ati dat o suma mare de bani deci meritati atentia lor iar ei va fac sa simtiti ca nu le-ati platit chiar asa de mult si ca mai au si alte programari.
Va pot da nume dintre cele pe care le-am citit pe net din acest pdv. dar mai bine le gasiti voi.
Sper sa va ajute ce am scris si sa va salveze zeci de ore petrecute pe internet.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.