Bolile aparatului respirator

Adreseaza o intrebare comunitatii Bolile aparatului respirator

MDR TB

Postat de iuliana_86 cu 5 ani in urma

Buna seara.Am iesit din spital akum 3 saptamani.Am iesit negativa.Mi-a mers bine o saptamna,si dupa aceea in 2 saptamani am vomitat de 4 ori medicamentele,la 30 de min dupa ce le-am luat.Acum trebuie sa dau sputa sami faca radiografie sami ia sange,la ce sa ma astept.SA ies negativa sau pozitiva?ce trebuise sa fac pentru a scapa de greturi,fac injectia la ora 13 si dupa 4 ore iau tratamentul,dupa ce le iau la 10-15 minute imi vine starile de voma,dar nu mereu.ESte bine asa sau ar trebuyi sa le iau pe toate odata?va rog frumos,spunetimi si mie cum ar fi mai bine sa le iau.Mi s-a spus sa le iau cum pot, dar tot mie rau.Va multumesc pt intelegere si nustiu dak m-am exprimat bine.va multumsec din suflet.

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • iuliana_86 (cu 5 ani in urma)
  • 0

  va rog frumos sami spuneti un medicament impotriva starilor de voma.va multumesc.

  Raspunde
 • Medic Epuran (cu 5 ani in urma)
  • 0

  Se recomandă ca medicamentele să fie luate în jurul orelor 10-11. Seara este bine să luaţi un antisecretor gastric (Omez, Ranitidină). Dacă nu este suficient antisecretorul se poate lua şi domineaţa. Probabil că sputa va fi tot negativă, la examenul direct din spută, dar trebuie verificate şi culturile (după aprox. 60 zile). Pentru stările de vomă se poate lua Metoclopramid cu 1 oră înainte de masă sau de tratamentul medicamentos.

  Raspunde
 • anca (cu 4 ani in urma)
  • 0

  Poti lua OSETRON..este f bun

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK