Boli ale inimii si vaselor

Adreseaza o intrebare comunitatii Boli ale inimii si vaselor

BYPASS/STEND NUTRITIONAL

Postat de caramaia cu 5 ani in urma

In urma cu ceva timp sotul meu a facut un infarct si i s-a recomandat o operatie de BYPASS si inca ezitam dar am gasit o noua metoda de dizolvare a depunerilor si anume
PROTOCOL COMPLET DE CURATARE ARTERIALA.In acest protocol se face referire la studiile laureatului la Premiul Nobel Prof. Linnus Pauling cu privire la formarea ateroamelor pe peretii arterelor, de aceea as dori sa aflu o parere avizata referitor la acest protocol mai ales ca prin acesta se poate evita o interventie pe cord .

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • Dr. Horatiu Moldovan (cu 5 ani in urma)
  • 0

  Din moment ce sotul dvs. a facut infarct miocardic inseamna ca sufera de o boala
  coronariana. Daca a fost formulata indicatia de by-pass aortocoronarian inseamna ca s-a realizat o coronarografie.
  Daca nu, este necesara evaluarea intr-un centru specializat. Nu va recomand un
  tratament naturist.
  Pentru prelungirea vietii este necesara o abordare cardiologica specializata.

  Raspunde
 • CarlaD (cu 5 ani in urma)
  • 0

  Incep prin a va spune ca nu sunt medic, dar am ca parteneri numerosi medici . Ceea ce va voi recomanda nu este un tratament care sa excluda tratamentele alopate sau o interventie chirurgicala (daca specialistii o recomanda). Ceea ce va voi recomanda sunt suplimente nutritionale ( cam acelasi lucru pe care il recomanda si Prof.Dr. Linnus Pauling ) , care au rezultate foarte bune daca sunt produse naturale si in concentratia necesara ( cele mai multe din farmacii sunt fie cu un dozaj mic, fie sunt obtinute cu ajutorul produselor chimice de sinteza ). Iata care sunt in linii mari suplimentii nutritionali pe care vii recomand: ALOE VERA GEL , ARCTIC SEA SUPER OMEGA 3, GARLIC THYME, CARDIOHELTH, ARGI+ ( acest ultim produs este cel mai nou - lansat in SUA in august 2010 si in Romania in noiembrie 2010 - si mai complet supliment bazat pe L-Arginina si un complex de antioxidanti , produs revolutionar bazat pe cercetarile a TREI laureati ai PREMIULUI NOBEL !!! ). Pentru mai multe informatii si cum puteti avea acces la aceste produse si la sfaturi medicale profesionale, accesati : www.dicianu.myflpbiz.com . Va doresc multa sanatate Dumneavoastra si sotului Dumneavoastra !

  Raspunde
 • (cu 3 saptamani in urma)
  • 0

  Sorul meu a facut un tratament in spital de curatare a aerterelor timp de 3 luni si i s a spus ca este ok iar dupa un an a facut infarct si i au pus 2 stenduri. Parerea mea este sa faceti interventia chirurgicala de la inceput. Se pare ca este cea mai sigura metoda. Daca scapi cu viata vad ca tot aici ajungi. Mult noroc pt ca el a fost total dezimformat si a avut si incredere oarba in medici spre nenorocul lui.

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK