Anxietatea si fobiile

Adreseaza o intrebare comunitatii Anxietatea si fobiile

anxietatea

Postat de v000v cu 6 ani in urma

Ce sa fac?m-am tratat anul trecut de reumatism articular acut, anxietate, atac de panica,dar am intrerupt tratamentul .acum am aritmii, iritabilitate, nervozitate, vreau sa plang dar nu am lacrimi, am o fetita si mi se pare ca ma enerveaza din orice.e ceva in neregula cu mine, ce sa cred?sunt nebuna?

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • rujan lucia (cu 6 ani in urma)
  • 0

  cum pot fi ajutate persoanele cu probleme psihice batrane daca nu exista nici un azil in Romania?

  Raspunde
 • Sorinel Mocanu (cu 6 ani in urma)
  • 0

  Reteta pt medicamente va poate elibera doar medicul, nu si psihologul.

  Raspunde
 • violeta (cu 6 ani in urma)
  • 0

  am intrerupt tratamentul deoarece medicul de familie s-a uitat ciudat la scrisoarea medicala si mi-a zis ca nu are retete speciale si fara o reteta de aceea nu pot lua medicamentele de la farmacie
  imi recomandati o vizita la psiholog sau la cardiolog?

  Raspunde
 • Sorinel Mocanu (cu 6 ani in urma)
  • 0

  Ultima dv intrebare constituie o minima dovada in sprijinul unui raspuns negativ: nu, nu sunteti nebuna (in sensul in care definim nebunia prin pierderea controlului total asupra propriei realitati).
  Din cele descrise de dv pare ca o mare cantitate de afect cauta sa-si gaseasca o cale de exprimare, dar tocmai faptul ca este vorba de atat de mult care ar trebui eliberat, face sa evitati orice modalitate de descarcare; exprimarea unei tensiuni atat de puternice vi se pare ca ar pune in pericol pe oricine care ar putea reprezenta o persoana ce v-ar putea ajuta. Lucrurile din interiorul dv par sa ameninte pe oricine intra in contact cu ele. De aceea a le exprima prin simptomele corporale (aritmii, atac de panica...) pare mai acceptabil, dat fiind ca acestea nu au o semnificatie prea clara, nu spun prea multe despre ce anume este atat de dificil de exprimat din dv.
  Reactiile fata de fetita dv reprezinta in acelasi timp mania impotriva a ceva din felul cum este ea, si care va aminteste de ceva din dv, dar si o dovada de incredere, ca ea este singura care va poate suporta si chiar intelege. Sigur, nu este o situatie de dorit pt un copil. Cred ca o noua consultatie v-ar putea ajuta mai mult.
  Nu ati spus cum cum/daca v-a ajutat tratamentul, si ce anume a dus la intreruperea lui.

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK