Anxietatea si fobiile

Adreseaza o intrebare comunitatii Anxietatea si fobiile

anxietatea

Postat de v000v cu 6 ani in urma

Ce sa fac?m-am tratat anul trecut de reumatism articular acut, anxietate, atac de panica,dar am intrerupt tratamentul .acum am aritmii, iritabilitate, nervozitate, vreau sa plang dar nu am lacrimi, am o fetita si mi se pare ca ma enerveaza din orice.e ceva in neregula cu mine, ce sa cred?sunt nebuna?

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • Sorinel Mocanu (cu 6 ani in urma)
  • 0

  Ultima dv intrebare constituie o minima dovada in sprijinul unui raspuns negativ: nu, nu sunteti nebuna (in sensul in care definim nebunia prin pierderea controlului total asupra propriei realitati).
  Din cele descrise de dv pare ca o mare cantitate de afect cauta sa-si gaseasca o cale de exprimare, dar tocmai faptul ca este vorba de atat de mult care ar trebui eliberat, face sa evitati orice modalitate de descarcare; exprimarea unei tensiuni atat de puternice vi se pare ca ar pune in pericol pe oricine care ar putea reprezenta o persoana ce v-ar putea ajuta. Lucrurile din interiorul dv par sa ameninte pe oricine intra in contact cu ele. De aceea a le exprima prin simptomele corporale (aritmii, atac de panica...) pare mai acceptabil, dat fiind ca acestea nu au o semnificatie prea clara, nu spun prea multe despre ce anume este atat de dificil de exprimat din dv.
  Reactiile fata de fetita dv reprezinta in acelasi timp mania impotriva a ceva din felul cum este ea, si care va aminteste de ceva din dv, dar si o dovada de incredere, ca ea este singura care va poate suporta si chiar intelege. Sigur, nu este o situatie de dorit pt un copil. Cred ca o noua consultatie v-ar putea ajuta mai mult.
  Nu ati spus cum cum/daca v-a ajutat tratamentul, si ce anume a dus la intreruperea lui.

  Raspunde
 • violeta (cu 6 ani in urma)
  • 0

  am intrerupt tratamentul deoarece medicul de familie s-a uitat ciudat la scrisoarea medicala si mi-a zis ca nu are retete speciale si fara o reteta de aceea nu pot lua medicamentele de la farmacie
  imi recomandati o vizita la psiholog sau la cardiolog?

  Raspunde
 • Sorinel Mocanu (cu 6 ani in urma)
  • 0

  Reteta pt medicamente va poate elibera doar medicul, nu si psihologul.

  Raspunde
 • rujan lucia (cu 6 ani in urma)
  • 0

  cum pot fi ajutate persoanele cu probleme psihice batrane daca nu exista nici un azil in Romania?

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK