Doctoriginecologi

Intrebare postata de lala31 cu 8 ani in urma - 8 raspunsuri
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Afectiuni uterine

Am si eu o intrebare,daca vrea sa ma ajute cineva?Poate imi recomanda cineva un doctor ginecolog bun din Iasi?Acum cateva zile am fost la un ecograf abdominal si am fost depistata ca am un uter fibromatos si as vrea sa-mi fac un control ginecologic mai amanuntit .V a rog daca imi puteti spune si mie.Va rog FRUMOS. MULTA SA NATATE

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (8)

lore30 (cu 8 ani in urma)

Eu cred ca mai ai prietene acolo care sa cunoasca doctori buni!Asa ca eu te sfatuiesc sa-ti intrebi prietenele sau chiar si cunostintele.Oricum va fii stii ca intotdeauna parerile sunt impartite in legatura cu medicii. Un alt sfat care-l pot da este sa-ti iei inima in dinti si sa te duci la unul si sa vezi rezultatele,iar eu sper sa fie totul in ordine! Eu iti doresc multa sanatate!

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrienne (cu 8 ani in urma)

Eu am fost f. multumita de profesionalismul si omenia Dr. Onofriescu de la maternitatea Cuza Voda.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alina (cu 8 ani in urma)

mama mea a fost operata de dragos aursulesei
zice ca e medic bun operaita mamei mele a fost un exit totul a fost ok in schimb vb cu alta lume si zice ca e super rau nustiu.....are si cabinet particular si il gaseti si in maternitate .....sanatate

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria151 (cu 8 ani in urma)

daca uterul a fost depistat fibromatos la ecografie inseamna ca nu ai simptome care sa te ingrijoreze

ce dimensiuni are uterul?
cum sunt fibroamele?
ce valori ai la analizele la sange? (Fe, amenie)

medicul ginecolog iti va recomanda chiuretaj biopsic si tratament cu duphaston
in vedera histerectomiei
acestea insa nu merita facute decat la momentul in care chiar ai simptome ingrijoratoare
cu uter fibromatos se poate trai bine si mult, se pot naste copii...

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lala31 (cu 8 ani in urma)

buna tocmai am fost la consult si mi-a zis sa stau linistita ca nu e nimic grav,si mi-a dat tratament cu duphaston timp de 3 luni din ziua a 16 a ciclului timp de 10 zile.Uterul e putin marit 9,5 /6.mi-a dat sa fac si analize FSH,LH ,TESTOSTERONUL,PROLACTINA.,iar alte analize sa vad daca sunt anemica nu am facut.stii un tratament cu plante ,cu ceaiuri sau................ multa sanatate

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria151 (cu 8 ani in urma)

am luat duphaston fara vreun efect!!!
uterul a crescut incet dar sigur, nodulii, la fel
hemoglobina a scazut continuu

eu am aflat la 33 de ani ca am uter fibromatos

la 35 de ani, in 2003, aveam uter 80/60/50, cu cel mai mare nodul de 25/25
hemoglobina 11,8 (normal, cel putin 12)

2006: uter 100/70, noduli 30/30 si 33/32, HGB 7,8 si fier 18 (normal cel putin 38)
am ajuns la spital cu hemoragie puternica
mi s-a extras nodulul cel mare (pedicular in interiorul uterului)
mi s-a recomandat histerectomie
am refuzat operatia

pana la 38 de ani am tot luat duphaston si fier
nu mi s-a recomdat nimic altceva
am tinut ceva regim vegetarian

aprilie 2008: uter 130/90, noduli 30/30 si 33/32
in mai 2008 am ajuns la spital cu hemoragie puternica
aveam: uter 130/110, cel mai mare nodul 65/65, HGB 7,3 si fier 12
mi s-a recomandat EMBOLIZAREA ca pregatire pentru miomexctomie
(operatie de extragere a fibromului mare)

am refuzat miomectomia
am ales acupuntura si tratament homeopat
(fara alte pastile, ca duphaston sau fier)

iata valorile mele in 2010:
uter 70/50/50
nodul 30 (nou, de dupa embolizare - fibromatoza ramane si dupa embolizare)
nodul 20 (cel care la embolizare avea 65/65)
HGB 13 si Fier 73 (la jup***atea intervalului normal)

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lala31 (cu 8 ani in urma)

maria 151 ce stii de duphaston ,te ingrasi de la ele sau depinde de la organism la organism

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria151 (cu 8 ani in urma)

nu m-am ingrasat de la duphaston

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.