Comentarii Dr. Simona Delia Talu

 • M. S.
  M. S. Postat acum 6 ani si 1 luni

  D-na conf. dr. simona-delia talu m-a tratat cu un respect profund, si m-a incurajat cu un limbaj expresiv si uman, pentru a trece de aceste momente dificile din viata mea. desi am avut nenumarate temeri, operatia pe retina a decurs foarte bine, iar in urma tratamentului aplicat ochiul meu drept a fost salvat. ii doresc acestei minunate d-ne medic tot binele din lume, precum si faptul ca prin calm, apropriere sufleteasca si intelegere mi-a oferit cel mai minunat dar: acela al vazului.

 • Leonard V
  Leonard V Postat acum 6 ani si 2 luni

  Doresc sa-i multumesc d-nei chirurg simona-delia talu de la clinica de oftalmologie cluj-napoca pentru profesionalismul medical si grija cu care m-a tratat. nu va pot spune ce frumos mi-a vorbit, mi-a raspuns sincer la toate intrebarile mele cu o siguranta si calmitate deosebita.

 • Marta V.
  Marta V. Postat acum 6 ani si 3 luni

  D-na conf. dr. simona-delia talu, chirurg oftalmolog cu o stare de spirit polarizatoare, este o personalitate de mare complexitate si simplitate. dansa se detaseaza prin inalte calitati umane, dar in mod special prin competenta si sufletul sau cald si deschis in rezolvarea problemelor pacientilor sai. intotdeauna este un cadou pentru cei norocosi de a-i fi alaturi. poarta un respect profund oricarui om si reprezinta un caz rar, autentic, in lumea medicala.
  o felicitam si ii dorim realizari remarcabile in continuare pe taram medical si in lumea stiintei.

 • Marcu S.
  Marcu S. Postat acum 6 ani si 3 luni

  Conf. dr. simona-delia talu este un medic chirurg oftalmolog de exceptie, care are abilitatile unui om de stiinta aplicativa, cu o buna experienta clinica si o profunda cunoastere in cercetarea stiintifica oftalmologica, pe care o aplica in mod creator la ingrijirea pacientilor sai.
  fiind o personalitate puternic marcanta a lumii medicale oftalmologice din romania, are un impresionant ascendent profesional, care s-a evidentiat prin pasiunea si devotamentul pentru pacienti sai. ii doresc o cariera medicala prodigioasa si realizari multiple pe plan profesional, social si nu in ultimul rand familial.

 • Liana G.
  Liana G. Postat acum 6 ani si 3 luni

  D-na medic primar chirurg simona-delia talu de la clinica de oftalmologie cluj-napoca este unul dintre cei mai reputati medici oftalmologi din cluj-napoca.
  am remarcat ca intotdeauna isi trateaza pacientii cu afectiune si respect. nu pot decat sa am cuvinte de apreciere la adresa dansei. felicitari pentru performanta si modestie!

 • Marcel P.
  Marcel P. Postat acum 6 ani si 4 luni

  D-na conf.dr. simona-delia talu de la clinica de oftalmologie cluj-napoca este un chirurg daruit unei singure pasiuni - aceea de a salva pacienti cu entuziasmul interior al unei personalitati de cea mai inalta tinuta academica.

 • Felicia M
  Felicia M Postat acum 6 ani si 4 luni

  Toata admiratia si respectul pentru omul si chirurgul delia-simona talu.
  pacat ca pentru asemenea oameni timpul nu se opreste in loc!

 • Anonim
  Anonim Postat acum 6 ani si 11 luni

  D-na conf.dr. simona-delia talu de la clinica de oftalmologie cluj-napoca este un medic de exceptie, puternic atasata valorilor umane si profesionale. felicitari!

 • Borz C.
  Borz C. Postat acum 6 ani si 11 luni

  Doresc sa-i multumesc d-nei conf.dr. simona delia talu pentru efortul si profesionalismul de care a dat dovada cu ocazia interventiei chirugicale efectuata tatalui meu. consider ca merita intreg respectul pentru tot ceea ce face pentru pacientii dansei.
  cu respect, borz c.

Inapoi la Dr. Simona Delia Talu