Comentarii Dr. Emanuel Stoica

 • Visinoiu Mihaela
  Visinoiu Mihaela Postat acum 3 ani si 11 luni

  Un doctor extraordinar si un om minunat, cu o atentie deosebita fata de pacient si un respect greu de gasit in zilele de astazi. va multumesc d-le doctor

 • Anca Petre
  Anca Petre Postat acum 3 ani si 11 luni

  Un medic deosebit, nota 10 pentru profesionalism si pentru empatia fata de pacienti! deosebit din toate punctele de vedere. respectul si multumirile noastre! am dori din suflet ca toti medicii sa fie la fel ca dansul.

 • Anca Petre
  Anca Petre Postat acum 3 ani si 11 luni

  Un doctor de exceptie, care se comporta civilizat si cu multa empatie fata de pacienti! un doctor caruia poti sa-i adresezi orice intrebare legata de boala respectiva si vei primi un raspuns competent. este in primul rand om si apoi medic. mii de multumiri si respectul cuvenit fata de acest medic si om deosebit!

 • Madalina
  Madalina Postat acum 4 ani si 10 luni

  Am apelat la dansul in urma cu mai multi ani, am fost multumita de dansul, insa recent am avut parte de o experienta neplacuta (datorata administratiei clinicii). mi-am facut programare la domnul doctor, insa am fost foarte dezamagita de serviciile cardioclinic. la ora cand eram programata, mi s-a spus ca mai sunt inaintea mea alti 4 pacienti si ca trebuie sa mai astept inca cel putin o ora. este o lipsa de respect fata de pacienti si neseriozitate din partea clinicii sa nu anunte in prealabil pacientul in situatia in care programarea sa este decalata cu o ora. eram programata seara tarziu, inteleg ca dansul este solicitat, dar nu este un motiv ca pacientii sa fie pusi pe drumuri, in situatia de a astepta si de a nu li se spune cand vor intra la consultatie. in schimb. pacientilor li se cere cu o zi inainte sa isi confirme programarile, insa daca medicii nu ii pot primi la ora fixata, nimeni nu se deranjeaza sa ii anunte.

 • CRETAN FLOREA
  CRETAN FLOREA Postat acum 5 ani si 4 zile

  Un dr.extraordinar, mii de multumiri.

 • Mocanu Georgeta Vichi
  Mocanu Georgeta
  Vichi
  Postat acum 5 ani si 4 luni

  Un medic exceptional, un foarte bun profesionist. am fost pacienta dansului si am numai cuvinte de lauda. jos palaria in fata acestui medic.

 • slemco minodora
  slemco minodora Postat acum 5 ani si 4 luni

  Am avut norocul sa fiu diagnosticata in 2007 de acest eminent doctor si de atunci am mers numai pe recomandarile dumnealui.doresc sa-l mai contactez.cu aceasta ocazie mii de multumiri si aprecieri.

 • Marcosanu Elena
  Marcosanu Elena Postat acum 5 ani si 6 luni

  Un medic de exceptie caruia ii datorez viata sotului meu, ajuns la urgente sambata noaptea, pe 11 iulie, cu infarct.nu accepta absolut nimic ca recunostinta ptr. un act medical deja efectuat, ceea ce nu e normal.pe aceasta cale ii adresez mii de multumiri, tot respectul si stima mea!

 • popescu gheorghe
  popescu gheorghe Postat acum 5 ani si 7 luni

  Calificativul excelent pentru comportare cu pacientul,un pacient operat al sipalul georges pompidou paris cu succes dupa dialogulk cu acest medic,multumiri cu aceasta ocazie indirecta.

 • stanciu dorel
  stanciu dorel Postat acum 5 ani si 11 luni

  Un medic de exceptie, un adevarat profesionist!

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Emanuel Stoica