Comentarii Medic Primar Cardiolog Andrei Carp

 • Anonim AS
  Anonim AS Postat acum 4 ani si 7 luni

  Va rog mult de tot sa ne dati si noua detalii cum sa il contactam pe dl.dr. andrei carp pentru o programare la spitalul fundeni. va multumim mult.

 • Laura
  Laura Postat acum 4 ani si 7 luni

  Un foarte bun profesionist. recomand cu incredere.

 • Liliana Banu
  Liliana Banu Postat acum 4 ani si 8 luni

  Nu m-a dezamagit niciodata

 • Carmen Baroian
  Carmen Baroian Postat acum 5 ani si 10 zile

  Felicitari pentru acest om si un adevarat profesionist! permiteti-mi sa va spun ca ii multumesc din suflet pentru tot! foarte bun diasgnostician! foarte atent la detalii! stima si respect!

  oameni buni!
  cat in tara asta mai exista specialisti ca acest medic, in fata caruia ma inclin, am speranta ca mai avem o sansa la viata.
  suntem intr-o boala auto-imuna, de a ne lasa specialistii sa plece mancand pamantul.nu e corect pentru ei. este gresit pentru noi pentru noi pe termen scurt, mediu si lung.
  haideti sa ii sprijinim cu totii orice ar fi!
  nu ezitati nici o clipa sa il cautati daca aveti un dubiu pentru un diagnostic si un tratament cu care nu sunteti confortabil.

 • Ioana P.
  Ioana P. Postat acum 5 ani si 6 luni

  Foarte bun diagnostician! nu cere o multime de investigatii pentru a pune diagnosticul, asa cum fac marea majoritate a medicilor din romania. domnul doctor carp este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. va multumim domnule doctor ca existati.

 • Ungureanu
  Ungureanu Postat acum 6 ani si 25 zile

  Inainte sa ajung la dr. carp am fost un pacient dezorientat si descurajat de faptul ca dupa numeroase controale nu am obtinut nici tratamentul portivit si, implicit nici problemele de sanatate nu s-au ameliorat. am ajuns la dumnealui bazandu-ma pe opiniile celor care au scris pe acest site. as vrea ca la randul meu, exprimandu-mi parerea, sa pot ajuta oameni care au nevoie de o indrumare.
  il recomand cu toata responsabilitatea pe dl dr carp. e un om si un profesionist desavarsit.

 • Criss
  Criss Postat acum 6 ani si 4 luni

  Bumica mea dumitru maria a fost zilele trecute la dr. carp si a fost diagnosticata cu "un chegulet in cavitatea inimi " , ea fiind operata in urma cu 14 ani , avand 2 proteze la inima.mii de multumiri omului si doctorului andrei carp!
  sanatate!

 • Valeriu
  Valeriu Postat acum 6 ani si 7 luni

  Totul la superlativ despre medicul si omul andrei carp! nu exagerez cu nimic, dar un astfel de om merita toata stima si consideratia unei tari intregi. dumnezeu lucreaza prin oameni si este foarte clar ca domnul andrei carp este unul din alesii lui dumnezeu. sunt aproape 20 de ani de cand il cunosc pe medicul carp si pot sa va spun ca niciodata nu m-a dezamagit! ii doresc multa sanatate, fericire si putere de munca! marinciu v.

 • PREDINCEA GABRIELA
  PREDINCEA GABRIELA Postat acum 7 ani si 8 luni

  Tatal meu este pacientul dr carp de 15 ani,ii raman profund recunoscatoare pt omenia si competenta sa.multe succese si realizari profesionale.

 • florin
  florin Postat acum 7 ani si 8 luni

  Un medic deosebit mamei mele ia pus un stent si se simte bine.jos palaria

Pag 1 din 2

Inapoi la Medic Primar Cardiolog Andrei Carp