Comentarii Dr. Valentin Voinescu

 • Ciolan
  Ciolan Postat acum 4 ani si 5 luni

  Mergeti la dr gangu. este un profesionist nu ca acest ursuz, badaran si necioplit.

 • Cristina
  Cristina Postat acum 4 ani si 9 luni

  Dl voinescu l-a operat de hipospadias pe baietelul nostru, la 11 luni. a facut o treaba excelenta.
  nu e un om comunicativ, e insa un profesionist. ne-a raspuns intotdeauna la intrebari, inclusiv dupa interventie.
  eu cred ca asta e si rolul lui, de medic in primul rand, cred ca nu e un vorbaret si un sociabil de felul lui, dar treaba si-o face profesionist. noi il recomandam cu drag

 • Nicoleta
  Nicoleta Postat acum 5 ani si 11 luni

  Parerea mea despre acest medic nu este una tocmai buna. pe langa faptul ca cere foarte multi bani, nici macar nu se intereseaza de starea pacientilor sai. de cele mai multe ori se intampla sa nu se intereseze de sanatatea pacientilor acei medici care nu sunt multumiti de banii primiti, dar se pare ca exista si oameni de genul asta. nu il recomand!!!

 • Nicoleta
  Nicoleta Postat acum 5 ani si 11 luni

  Un medic dezinteresat de pacientii sai. nu-l recomand.

 • NICOLAE POPESCU
  NICOLAE POPESCU Postat acum 6 ani si 8 luni

  Cu o strictura uretrala am fost la mai multi medici urologi in tara care, fara sa stea pe ganduri ma trimiteau la uretrotomie. acesta interventie este destul de barbara si are sanse mici de rezolvare pe termen lung (cca 30%), dupa care te chinui in continuare.
  doctorul voinescu realizeaza , printre putinii din tara, urtroplastia, interventie mai complexa , dar care rezolva necazul.
  mie mi-a facut inainte de a ajunge la urtroplastie o interventie soft - dilatatie progresiva, care a fost foarte eficienta si dupa 13 luni de la interventie sunt in limite rezonabile. ii multumesc din suflet doctorului voinescu care a acceptat dialogul si a cooperat la sugestii.
  despre tarife , cred ca sunt prostii ; si apoi ca sa scapi de suferinta , trebuie sa platesti nu? ar fi mai bine sa plece si ultimii doctori adevarati si sa-i cautam pe alte meleaguri ?

 • Codrescu
  Codrescu Postat acum 6 ani si 9 luni

  Consultatie ursuza, superficiala, neprofesionista. nu l-as recomanda nici unui dusman.

 • Maria Comanescu
  Maria Comanescu Postat acum 6 ani si 11 luni

  Nu l-am cunoscut personal pe dl dr valentin voinescu, dar pot sa spun ca interventia chirurgicala de care a beneficiat tatal meu acum 4 ani, a fost cu adevarat reusita. fireste, comunicarea este importanta, dar sunt situatii cand mana chirurgului face mai mult decat vorbele. sa-i dea d-zeu sanatate si putere sa ajute bolnavii care depind de d-lui.

 • nelucelpatit
  nelucelpatit Postat acum 7 ani si 25 minute

  Consultatie superficiala, dezamagitoare fata de preturile exagerate practicate la medass. dezinteresat de pacient, intr-un cabinet trist, la subsolul cladirii,fara pc, interesat in mod vadit doar de bani. poate ar fi mai bine sa se pensioneze. nu il recomand asa cum recomanda dansul medicamentul omic tocas ca fiind universal pentru orice probleme urolugice.mi-a pus gresit diagnosticul de doua ori si am platit multi bani pentru asta.

 • Anonim
  Anonim Postat acum 7 ani si 1 luni

  Intr-adevar nu este un doctor comunicativ. este foarte greu de abordat si abea iti spune ceva sa te lamureasca. dar decat cu vorba buna si doctor slab...mai bine fara vorbe si doctor bun!. sanatate maxima!

 • Gavrilita
  Gavrilita Postat acum 7 ani si 4 luni

  Nu-l recomand pe acest doctor. se poarta execrabil cu pacientii.

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Valentin Voinescu