Comentarii Dr. Mircea Popa

 • Ciupea Alina
  Ciupea Alina Postat acum 4 ani si 5 luni

  Buna seara. .. as dori si eu nr dr mircea popa .... mulțumesc mult

 • SAVULESCU LIDIA-ELENA
  SAVULESCU
  LIDIA-ELENA
  Postat acum 6 ani si 2 luni

  A fost un doctor de exceptie, cum rar intalnesti, un foarte bun observator al copiilor de toate varstele, mi-a tratat copilul(de nanism hipofizar), de la varsta de 4 ani, fiind sub tratamaent pana la varsta de 8 ani pe norditropin injectabil, dupa care la pubertate a mai facut 10 fiole de testosteron si a avut in tot acest timp o evolutie foarte buna, fiind sub observatia domnului doctor.la inceput ne internam din 3 in 3 luni pentru continuarea tratamentului, cu ajustrea dozelor facuta in urma investigatiilor din timpul internarilor, iar dupa varsta copilului, de 8 ani, mergeam la control o data pe an.dupa cum v-am spus copilul a avut o evolutie foarte buna, ajungand la varsta de 18 ani sa aiba o inaltime de 1,70 m(la varsta de 4 ani avea inaltimea de 96 cm).dezvoltarea buna a copilului s-a datorat in mare parte tratamentului si conduitei recomandate de domnul doctor mircea popa, de la spitalul parhon din bucuresti.din pacate azi nu mai este printre noi, asfel disparitia dansului face ca lumea medicala sa fie mai saraca, iar multi copii sa fie prejudiciati de tratamentele atat de necesare multora dintre ei."dumnezeu s-al ierte si sa-l odihneasca in pace" pe domnul doctor mircea popa, ii vom pastra o vesnica si recunoscatoare amintire.

 • claudia
  claudia Postat acum 7 ani si 16 zile

  Buna ziua! ma numesc claudia si am 21 de ani cu mult timp in urma am fost pacienta domnului dr. mircea popa si impreuna cu mama ne-am decis sa ii facem o vizita! dar am inteles ca domnul doctor nu mai este printre noi. este adevarat??????

 • Iulian Covaci
  Iulian Covaci Postat acum 7 ani si 7 luni

  Din cauza mult laudatului doctor popa, la 22 de ani am ramas cu 1,55 metri inaltime in urma unui tratament al dansului. mi-a dat o doza foarte mica de medicamente, nu am crescut atat cat trebuia sa creasca un om de 22 de ani iar acum oasele imi sunt calcificate si nu mai am nici o speranta de crestere ! asta a facut domnul popa, mi-a distrus viitorul ! nu-l mai laudati atat !

 • Ovidiu Florea
  Ovidiu Florea Postat acum 7 ani si 10 luni

  Îmi pare rău să citesc despre dispariția domnului doctor mircea popa. mi-a tratat fetița timp de 11-12 ani de pubertate precoce. un om deosebit!! acum fetița mea, maria cristiana e anul i la facultate la bucurești și chiar zilele trecute mi-a zis că ar vrea să meargă să-l vadă pe domnul doctor. de asta am intrat acum pe net, să-i caut adresa..din păcate e prea târziu...

 • Andy
  Andy Postat acum 8 ani si 5 luni

  Buna ziua! eu am fost un pacient de-al doctorului mircea popa de f mula vreme.inca de mic am avut o problema cu inaltimea, eram prea scund.nu ma dezvoltasem cum trebuie.parintii mei s-au hotarat sa ma duc a la un control la budimex pt ca acolo aveam o relatie cu un doctor.ce credeti ca mi-au zis cei de acolo?sa ma duc la parhon la dr. mircea popa ca este cel mai bun.vreau sa va zic ca datorita dansului eu am ajuns la inaltimea potrivita.am fost un om foarte destept.a scris chiar si o carte intitulata "podul".banuisc ca vroia sa lase ceva in urma dansului.si pe langa aceasta carte a lasat multe alte lucruri, printre care si admiratia a multor oameni pe care i-a tratat.

 • mihamih
  mihamih Postat acum 9 ani si 7 luni

  Din pacate pentru multi copii din aceasta tara, domnul doctor nu mai este printre noi.

 • baci vasilica gabriela
  baci vasilica
  gabriela
  Postat acum 9 ani si 7 luni

  Sunt din sibiu si as dori o programare la domnul doctor popa mircea pt fiul meu de noua ani si zece luni pe care as dori neaparat sa/l vada.fiul meu a fost diagnosticat cu nanism hipofizar si din 20 mai 2o10 ii administrez somatropin biosintetic genotropin.doresc sa opresc acest tratament si la recomandarea unui medic as dori sa fie vazut neaparat de catre domnul popa mircea.cum sa procedez pt programare si daca domnul doctor are cabinet particular.va multumesc din suflet.

 • adelina
  adelina Postat acum 9 ani si 11 luni

  Draga doamna aurelia,eu sunt sau am fost unul dintre pacientii domnului doctor mircea popa.va spun sincer ca un domn doctor ca acesta nu veti mai gasi niciodata.m-a tratat de la varsta de 6 luni si pot spune ca sunt in viata datorita dumnealui.bineinteles fiecare cu parerea proprie,dar consider ca nu trebuie criticat in acest fel.

 • AURELIA
  AURELIA Postat acum 10 ani si 2 luni

  Cheles maria laura a decedat 5 dec 2009 la numai 28 ani, de la varsta de 4 ani a fost luata in evidenta de institutul parhon, dr victoras ionescu si popa mircea,dupa toate investigatiile facute nu ati recunoscut si diagnosticat copilul ca fiind un prader willi nu a beneficiat de hormonii de crestere de care avea nevoie,sindrom cunoscut din 1956 poate macar ajutati alti copii! dumnezeu si mariasa va ierte!!!aurelia cheles tel 0722456234

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Mircea Popa