Comentarii Dr. Ovidiu Limoncu

 • Constantin Georgiana
  Constantin Georgiana Postat acum 5 ani si 9 luni

  Il puteti gasi pe dr. limoncu la fundeni sau la family clinic. recomandat ar fi sa il sunati inainte pentru a stabili cand si unde sa va vedeti. detalii de contact aici: https://www.facebook.com/dr.ovidiu.limoncu

 • Constantin Georgiana
  Constantin Georgiana Postat acum 5 ani si 9 luni

  Pentru a lua legatura cu dr. limoncu puteti accesa: https://www.facebook.com/dr.ovidiu.limoncu

 • Andreea
  Andreea Postat acum 5 ani si 10 luni

  Buna ziua, imi puteti spune va rog daca dl dr limoncu poate fi si medic de familie pentru copil?

 • lili
  lili Postat acum 6 ani si 9 luni

  Buna seara as dori sa ajung si eu la dm.dr limoncu am inteles ca il pot gasi si la spitalul fundeni?imi poate spune cineva daca il gasesc si acolo ?

 • Dora Danciu
  Dora Danciu Postat acum 7 ani si 53 minute

  Ii datorez domnului doctor ovidiu limoncu vindecarea nepotului meu.nu e o rusine,au patit-o si altii,e vorba de enurezis.toti parintii care se confrunta cu aceasta problema sa apeleze la domnul doctor ovidiu limoncu.il puteti gasi la familyclinic,zona pipera,strada erou iancu nicolae 124,vis-avis de jollie ville.va puteti programa si folosind urmatoarea adresa de email:reception@familyclinic.ro

 • Elena Matei
  Elena Matei Postat acum 7 ani si 2 zile

  Nu stiu cum si nu stiu de unde copilul meu a facut sindrom hemolitic uremic,iar la noi in bacau nici un medic nu a reusit sa-i puna diagnosticul corect.am ajuns la bucuresti,la domnul doctor ovidiu limoncu,singurul care a pus diagnosticul corect si mi-a salvat copilul.daca cineva citeste mesajul meu,sa stie ca il poate gasi pe domnul doctor la familyclinic,in zona pipera.nefiind bucuresteanca m-am descurcat mai greu,dar sa stiti ca oamenii te ajuta cand esti in asa mare necaz.

 • Matei
  Matei Postat acum 8 ani si 7 luni

  Si eu am fost astazi cu copilul la grigore alexandrescu. acelasi dr limoncu l-a consultat, aceeasi parere excelenta am si eu despre dansul, atat pentru latura umana, cat si - in egala masura - profesional.

 • danatudorica
  danatudorica Postat acum 8 ani si 8 luni

  aseara 13.04.2011, am fost cu fica mea irene la cam. de garda a spitalului gr. alexandrescu si am avut norocul sa dam peste dl. dr. limoncu ovidiu. un om in primul rand, apoi un specialist pe masura. tot respectul pentru astfel de oameni. multumesc din suflet pentru grija si profesionalismul de care a dat dovada.

 • catalin
  catalin Postat acum 9 ani si 5 luni

  Traiasca cel mai bun doctor !!!!!

Inapoi la Dr. Ovidiu Limoncu