Comentarii Dr. Ion Ionut Adrian

 • Andreea
  Andreea Postat acum 20 zile, 19 ore, 26 min

  Imi puteti spune si la ce clinica privata il pot gasi pe dl. doctor si daca se ma ocupa si de nasteri? multumesc!

 • Cristina Sfetescu
  Cristina Sfetescu Postat acum 6 luni si 0 zile

  Buna ziua! eu sunt o mamica fericita care a avut cel de-al treilea copil si datorita dr. ion ionut adrian. in urma incompetentei unei doctorite din spitalul universitar am ramas fara o trompa si cealalta mi-a fost taiata si legata. dumneaei mi le-ar fi scos pe amandoua dar a vegheat bunul dumnezeu si am nascut prin cezariana cu un rezident musulman, care a respectat religia sa. potrivit acesteia, legarea trompelor este un mare pacat la care rezidentul nu a vrut sa fie partas. din pacate nu-i cunosc numele. cert e ca doctorita dupa ce m-a vazut la controlul de 6 sapt, dupa nastere, m-a anuntat ca nu mai am trompe deoarece le-a scos.sunt crestin-ortodoxa si intrucat nu mai aveam liniste, ajutata de preotul pomohaci cristian care m-a incurajat sa merg la analize am descoperit ca mai aveam o trompa, cam ciuntita ce-i drept, dar functionala. dr ion basca a fost cel care mi l-a recomandat pe dr. ion ionut adrian. cu ajutorul dr.ion ionut,care a avut multa rabdare si ingaduinta, am acum o fetita frumoasa si sanatoasa de 3 ani. multumesc frumos!

 • Nela
  Nela Postat acum 6 luni si 9 zile

  Este un om exceptional , un profesionist de inalta clasa , indiferent ca ai probleme obstetricale sau ginecologice.cand te adresezi domnului doctor , stii ca esti pe miini bune ,pune suflet , stiinta si multa munca in tot ceea ce face.
  d-zeu sa-l aiba in paza pe dinsul si familia !

 • Mariana Pitic
  Mariana Pitic Postat acum 6 luni si 19 zile

  Buna .doresc sa aflu in ce zile ale saptamanii , i-l pot gasi pe domnul doctor in maternitate.doctorita mea m-a indrumat sa ma duc la dansul pentru analize mai amanuntite.de 6 ani traiesc cu speranta ca voi deveni mamica .multumesc .

 • Ana Maria
  Ana Maria Postat acum 7 luni si 19 zile

  Un om minunat si un bun profesionist.ii doresc sa fie sanatos pentru a aduce pe lume "minuni" si mai ales sa simta bucuria mamelor de fiecare data cind face asta.merita.minunea mea matei are deja 3 luni.multumim domnule doctor.

 • Manolea Petruta -Viorica
  Manolea Petruta
  -Viorica
  Postat acum 9 luni si 22 zile

  Toti medici de la acel spital(maternitate)sunt ff foarte de treaba,medici in adevaratul sens al cuvantulu si oameni...ca si maternitate e la fel de buna..nu degeaba sunt oameni minunati acolo...eu am doi copilasi superbi..pe al 3 lea tot acol am sa il nasc ...doamne ajuta!!..:)

 • ioana berca
  ioana berca Postat acum 1 ani si 1 luni

  E un doctor foarte bun.am nascut un baietel minunat si m-a ajutat enorm.

 • Ghita Adriana
  Ghita Adriana Postat acum 1 ani si 2 luni

  Buna fetelor!anul trecut in septembrie 2012 domnul doctor ma operat laparascopie si mi-a dezlegat trompele ....am o fetita de 13 ani si am mai avut o sarcina acum 8 ani baietelul sa nascut avea 3300 greutate dar din cauza doctoritei radulescu carmen mihaela de la polizu am ramas fara el si o rugasem sa imi lege trompele spunadu-mi mie ca am 2 capii sanatosi si etc...cine vrea amanunte pt domnul doctor las atasata adresa de e-mail este un doctor dat de la dumnezeu.

 • carmen
  carmen Postat acum 1 ani si 2 luni

  Am citit si am auzit numai de bine; as vrea sa ajung la o consultatie;sper sa reusesc;

 • badut nicoleta
  badut nicoleta Postat acum 1 ani si 6 luni

  Cum il poti caracteriza pe dr ion?om
  in primul rand.te vindeca cu bunatatea lui....daca toti dr din romania ar fii ca dansul atunci ar fii mai putini pacienti!multumiri din suflet domnului doctor!!!!vesnic indatorata!nicoleta

Pag 1 din 6

Inapoi la Dr. Ion Ionut Adrian