Comentarii Dr. Ion Ionut Adrian

 • valeria
  valeria Postat acum 2 luni si 23 zile

  Despre d-l doctor ion, pe scurt: un profesionist de exceptie si un om extraordinar.

 • Valentina
  Valentina Postat acum 5 luni si 3 zile

  La clinica privata unde ar putea (teoretic) fi gasir dr. ion, raspunde o doamna la telefon care spune tot timpul ca nu mai sunt locuri pentru luna urmatoare si sa revin peste o luna cu un telefon, iar cand revin cu acel telefon, o ia de la inceput ca nu mai sunt locuri...si tot asa. deja sunt amanata de 4 luni.
  am mai fost si la alte clinici private la medici extrem de ocupati, insa intotdeauna am gasit programare in ordinea in care am sunat, chiar daca au fost si peste 4 luni...insa se pare ca pe dr. ion este imposibil sa-l gasim in clinica privata datorita acelei secretare care refuza sa te programeze peste 2-3 luni cand are agenda libera.
  am fost si la giulesti, insa cand am vazut ca trebuie sa astepti toata ziua acolo fara sa stii daca ai sanse...am ramas cu un gust amar. mare pacat, putem sa murim asteptand o programare, caci in cazul unui cancer galopant orice minut conteaza.

 • Cornelia
  Cornelia Postat acum 6 luni si 6 zile

  Va rog cine ma poate ajuta sa ajung la doctor ion ionut pentru a ma lua in evidenta sun in 2 luni jumate la a 5 sarcina va rog mult

 • CATALINA DIACONESCU
  CATALINA DIACONESCU Postat acum 1 ani si 6 luni

  Este un medic extraordinar de bun din toate punctele de vedere! sanatate multa ii doresc!

 • Cristina
  Cristina Postat acum 1 ani si 8 luni

  In luna aprilie 2014 am fost operata laparoscopic de domnul doctor pentru dezobturarea trompelor uterine. desi nu a reusit sa rezolve problema, am fost foarte multumita de atitudinea si profesionalismul dumnealui. este un medic foarte priceput si un om extraordinar.ii doresc multa sanatate si putere de munca.

 • Andreea
  Andreea Postat acum 1 ani si 10 luni

  Imi puteti spune si la ce clinica privata il pot gasi pe dl. doctor si daca se ma ocupa si de nasteri? multumesc!

 • Cristina Sfetescu
  Cristina Sfetescu Postat acum 2 ani si 3 luni

  Buna ziua! eu sunt o mamica fericita care a avut cel de-al treilea copil si datorita dr. ion ionut adrian. in urma incompetentei unei doctorite din spitalul universitar am ramas fara o trompa si cealalta mi-a fost taiata si legata. dumneaei mi le-ar fi scos pe amandoua dar a vegheat bunul dumnezeu si am nascut prin cezariana cu un rezident musulman, care a respectat religia sa. potrivit acesteia, legarea trompelor este un mare pacat la care rezidentul nu a vrut sa fie partas. din pacate nu-i cunosc numele. cert e ca doctorita dupa ce m-a vazut la controlul de 6 sapt, dupa nastere, m-a anuntat ca nu mai am trompe deoarece le-a scos.sunt crestin-ortodoxa si intrucat nu mai aveam liniste, ajutata de preotul pomohaci cristian care m-a incurajat sa merg la analize am descoperit ca mai aveam o trompa, cam ciuntita ce-i drept, dar functionala. dr ion basca a fost cel care mi l-a recomandat pe dr. ion ionut adrian. cu ajutorul dr.ion ionut,care a avut multa rabdare si ingaduinta, am acum o fetita frumoasa si sanatoasa de 3 ani. multumesc frumos!

 • Nela
  Nela Postat acum 2 ani si 4 luni

  Este un om exceptional , un profesionist de inalta clasa , indiferent ca ai probleme obstetricale sau ginecologice.cand te adresezi domnului doctor , stii ca esti pe miini bune ,pune suflet , stiinta si multa munca in tot ceea ce face.
  d-zeu sa-l aiba in paza pe dinsul si familia !

 • Mariana Pitic
  Mariana Pitic Postat acum 2 ani si 4 luni

  Buna .doresc sa aflu in ce zile ale saptamanii , i-l pot gasi pe domnul doctor in maternitate.doctorita mea m-a indrumat sa ma duc la dansul pentru analize mai amanuntite.de 6 ani traiesc cu speranta ca voi deveni mamica .multumesc .

 • Ana Maria
  Ana Maria Postat acum 2 ani si 5 luni

  Un om minunat si un bun profesionist.ii doresc sa fie sanatos pentru a aduce pe lume "minuni" si mai ales sa simta bucuria mamelor de fiecare data cind face asta.merita.minunea mea matei are deja 3 luni.multumim domnule doctor.

Pag 1 din 7

Inapoi la Dr. Ion Ionut Adrian

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK