Comentarii Sef lucrari dr. Iulian Brezean

 • Utilizator21547444293
  Utilizator2154744429
  3
  Postat acum 11 luni si 5 zile

  Vrem sa obtinem o a doua parere ,dar nimeni de la spitalul dar nimeni nu coopereaza,nu ti se arata o radiografie la spitalul i cantacuzino unde a fost operata recent si doamna firea.la doctorul iulian brezan..
  mama e internata la matei bals .doi doctori de la urgenta de la floreasca au consultat-o si i-au facut radiografie.au spus ca osul degetului de la piciorul stang nu e afectat.de pe 3 ianuarie mama e la matei bals si doctorita iacob nu s-a putut decide dupa ce initial mamei i s-a facut o radiografie si au spus acelasi lucru.ca osul de la degetul piciorului nu e afectat.pe 4 ianuarie au dus-o la spitalul i cantacuzino.acolo i-au facut radiografie,cei de la camera de garda au zis la fel ca osul nu e atins.doctorul de acolo filipovici sau filipovski,nici nu a vorbit cu noi familia,dar i-a facut o interventie din care i-a scos 4 siringi cu lichid,am inteles noi.mama a zis ca i-a decupat ceva din carne.a fost retrimisa la matei bals .pe mama o durea ingrozitor interventia facuta ,nu putea dormi noaptea.pe 11 ianuarie mama dupa perfuzii si branule si flacoane cu vancomicina intravenos e din nou trimisa de doctorita ia cob la spitalul i cantacuzino.chirurgul de la camera de garda ,un doctor tanar pe nume dragos georgescu ii face o radiografie si spune ca osul e atins.ca dupa parerea lui este pisat.ca se impune operatie ,adica sa ii taie degetul.noi l-am intrebat daca nu exista si tratament alternativ,la care el a dat ochii pe spate si a spus ca daca vrem putem sa nu o operam la el.trebuie sa iti spun ca mama pe linga medicamentele ei de tensiune a luat si nifedipina de 20 mg,uneori in doze duble.aceast medicament are ca efect advers aparita de tumori la membrele inferioare.deci s-ar putea sa afecteze diagnosticele puse.
  "
  clasa de medicamente care se termina cu "pril" ca sufix: captopril, enalapril, zofenopril, perindopril etc, poate sa dea, dupa o vreme,tuse.
  clasa care se termina cu "olol", betablocantele: metoprolol, nebivolol, atenolol, carvedilol, (o gramada sunt si astea!), poate da scaderea ritmului cardiac. bradicardie. sa bata inima prea rar. deci mai masurati-va pulsul, adica numarul batailor inimii pe minut. normal e 60-80, dar la unii cardiaci scaderea usoara sub 60, devine chiar benefica.
  clasa care se termina cu "dipina"= nifedipina, amlodipina, felodipina poate da edeme ale picioarelor. umflaturi. veti gasi fie "dipina", fie "dipin", e tot aia.
  clasa care se termina cu "statina"= simvastatina, rosuvastatina, atorvastatina poate declansa dureri in muschi. "statina" cu "statin" e tot aia."
  https://www.otiliatiganas.ro/sablon-pentru-hipertensivi.../

  mama s-ar putea sa fie transferata azi sau maine la i cantacuzino pentru ca sa ii taie degetul.te rog sa imi spui daca mai pot solicita o a doua parere de la acel spital,ei nu discuta cu noi,nu ne arata radiografia de la piciorul stang al mamei?!
  la i cantacuzino,luandu-i glicemia mamei i-au descoperit diabet.chiar asa au pus pe fisa: diabet nou descoperit.dar la ea acum glicemia luata pe patul spitalului la matei bals uneori este 250 alteori urca aproape de 500 si peste cateva ore ajunge la 80.
  trebuie sa spun ca mama se numeste tafta lucia,este cercetator stiintific,a lucrat la institutul nicolae iorga ca istoric foarte bun.
  are o multime de lucrari si a scris di despre medicina romaneasca ,istoria medicinii romanesti.si astazi primeste felicitari scrisori si telefoane de pe toate continentele.la un simplu search pe google : lucia tafta si veti descoperi lucrariile ei aparand imediat pe mai multe link-uri.
  la prima consultare la i cantacuzino,doctorita (nu spun cine sunt decat daca ii intrebi) sau asistenta pe nume iacobini a tratat-o cu apelativul:"spune mama de ce suferi"...in stilul spune mamaie ce ai....?!
  dorim o a doua parere in aceasta problema,nu stim cum sa o luam pentru ca ti se spune in fata: " operatie sau o duceti la alt doctor !".
  cel putin asa spune dl. doctor dragos georgescu ,chirurgul care a vazut ultima radiografie.

 • zoia barbu
  zoia barbu Postat acum 3 ani si 10 luni

  Inger pe pamant,medic extraordinar,om cu un suflet urias, comportament impecabil(nu sunt suficiente cuvintele!).aceleasi aprecieri pt. d-l doctor petrea sorin-alt ingeras.tot personalul medical ireprosabil,la fel si spitalul.vi-i recomand din suflet,daca aveti cumva probleme de sanatate.va jur,sunt cei mai buni.

 • denisa vaduva
  denisa vaduva Postat acum 5 ani si 4 luni

  -un om special,deosebit multumiri si respect

 • niculae victor
  niculae victor Postat acum 5 ani si 5 luni

  Un medic de prima mana ,un om deosebit ,sa-i dea dumnezeu multa sanatate .multumesc din toata inima.

 • Simona
  Simona Postat acum 5 ani si 7 luni

  Un om deosebit mi-a salvat mama.sa-i ii dea dumnezeu multa sanatate!

 • Rusen Nicolae
  Rusen Nicolae Postat acum 5 ani si 7 luni

  Superlativ pentru dr.iulian brezean !
  multumiri din inima si multa sanatate - chirurgia romaneasca,e pe maini bune ! domnia sa,are grija sa avem continuitate in domeniu ,impartasind si celor de pe bancile scolii din experienta cumulata precum si din noutatile la zi in chirurgie.daca in toate domeniile,am avea un "iulian brezean" ,am fi un popor cu adevarat "sanatos" ! dumnezeu sa va dea sanatate maxima si viata lunga "maestre" - fericire si armonie !

 • MIRELA BUZILA
  MIRELA BUZILA Postat acum 5 ani si 7 luni

  Pe domnul doctor iulian brezean il cunosc de 23 de ani...am lucrat alaturi ,am fost onorata sa il cunosc ca prieten si ca medic,apoi ca pacient,mana destinului...nu exista cuvinte in dictionar sa-mi exprim recunostinta ca il cunosc pe acest om minunat! mergeti cu incredere si cu inima deschisa...profesionalismul sau,caracterul nobil,excelenta cu care isi trateaza pacientii sunt atribute al unui har divin !multumesc,iulica!multumesc,domnule conferentiar!sunt mandra ca am fost operata de tine!

 • Enache Victor,
  Enache Victor, Postat acum 6 ani si 1 luni

  Multumiri dlui.dr, avem 12 ani de la operatia de colecist si ne simtim foarte bine.am fost tratati foarte bine de toata echipa sectiei. mii de multumiri.toata echipa , si dl. dr. fac onoare acestei nobile meserii. sunt magistrii fiecare. aceleasi multumiri si personalului sectiei de terapie intensiva . in general acest spital se situeaza prin pregatirea profesionala ,devotament pentru pacient si o atentie deosebita care te face sa te simti om printre unitatile de prima clasa din bucuresti.curatenie, comportament, pregatire profesionala dotari cu tehnica medicala, si materiale dintre cele mai bune.
  victor si doina enache 8.11.2013. mii de multumiri dlui. dr. brezean iulian

 • Nic
  Nic Postat acum 6 ani si 10 luni

  Sa-i dea dumnezeu sanatate!! mie mi-a salvat sotul. multumesc dumnealui si intregii sale echipe !

 • doru
  doru Postat acum 6 ani si 10 luni

  Om extraordinar,doctor excelent.sa-i dea dumnezeu sanatate.

Pag 1 din 2

Inapoi la Sef lucrari dr. Iulian Brezean