Comentarii Dr. Zorela-Adriana Sgarbura

 • Utilizator21582189646
  Utilizator2158218964
  6
  Postat acum 3 luni si 7 zile

  Un doctor si un om minunat! nu numai ca e competenta in tot ce face, te investigheaza minutios si isi ia toate masurile de precautie ca sa-ti fie bine. si ti-e bine! a operat-o pe mama, pe mine si prietenele mele, a doua zi eram ca florile, ne plimbam pe culoare. chiar si asistentele ne spuneau ca pacientele doamnei doctor sunt altfel decat ale altor medici, "parca va hipnotizeaza". nu te doare nimic, orice ti-ar face. o minune de om si de doctor!

 • Utilizator21582189646
  Utilizator2158218964
  6
  Postat acum 3 luni si 9 zile

  Este un doctor exceptional, recomand. nu numai ca e foarte competenta atat ca diagnostic cat si ca chirurg, este foarte omenoasa. a fost singurul ginecolog la care nu m-a durut la consultatie. cabinetul este foarte ordonat, totul este precis, curatenie impecabila, dotare exceptionala

 • alexandra P
  alexandra P Postat acum 5 ani si 7 luni

  Am nascut cu doamna doctor intr-un spital privat un copil minunat pe care l-am obtinut tot prin tratament la doamna doctor. toti medicii la care am fost mi-au spus ca nu am nici o sansa decat prin fiv. este foarte meticuloasa, calificata superior si pasionata.o recomand cu cea mai mare incredere posibila

 • Bea
  Bea Postat acum 5 ani si 8 luni

  Este o doctora exceptional de buna la operatii si la nasteri. are mana usoara, orice iti face nu te doare, explica si este foarte sufletista la tot ce face. nu am intalnit un doctor asa de bun desi am schimbat multi ginecologi de renume pana sa am norocul sa o gasesc pe dansa.

 • Iulia A
  Iulia A Postat acum 6 ani si 1 luni

  Buna, si eu sunt pacienta doamnei doctor de 2 ani, pe langa faptul ca mi-a rezolvat tot felul de probleme pe care celalalt medic pe care il frecventam nici nu le banuia ( rana pe col , polipi intrauterini , fibrom uterin) si pe toate cu succes si neinvaziv avand in vedere dorinta mea de a avea un copil :), este un om extraordinar care nu o data a venit la cabinet inafara programului stabilit doar pentru a nu pierde luna respectiva ( avand in vedere ca anumite proceduri trebuiesc facute in functie de cm).
  sincer, mi se pare de departe cel mai profesionist medic cu care am colaborat, in ceea ce ma priveste a fost mereu eficienta, ba a dovedit chiar o disponibilitate pe care in alta parte nu am gasit-o.
  sfatul meu : verificati pe propria piele inainte sa va faceti o pareare doar din comentariile celorlalti.

 • marina georgescu
  marina georgescu Postat acum 6 ani si 1 luni

  Excelent doctor! recomand

 • Aurelia Radulescu
  Aurelia Radulescu Postat acum 6 ani si 2 luni

  O doamna doctor deosebita, atat ca pregatire profesionala cat si ca organizare si ca om.simti ca tot ce face face din toata inima si nu te lasa nerezolvat.este foarte buna si la operatii si la nasteri, am probat pe mine. nasa mea m-a adus la dansa pentru ca era si ea foarte multumita, cum erau toate doamnele pe care le-am intalnit acolo si cabinetul este foarte frumos si dotat si deosebit.

 • Delia M
  Delia M Postat acum 6 ani si 3 luni

  Doamna doctor este foarte buna profesional si foarte grijulie sa nu te doara, sa nu fie instrumentele reci, sa-ti fie bine. chiar daca examenul ginecologic este de obicei perceput ca stresant, dansa incearca si reuseste sa nu te doara. este competenta din toate punctele de vedere: investigatii complete, nu ia decizii dupa ureche, numai dupa ce te-a investigat corect si are o mana de aur la operatii, oricat de grele ar fi le rezolva cu bine. sunt foarte multumita ca am dat peste un doctor bun si pasionat pentru ceea ce face.

 • sorina
  sorina Postat acum 6 ani si 5 luni

  Este un doctor exceptional de bun in tot ce face, la nasteri si la operatii. am probat acest lucru pentru ca toate femeile din familia mea sunt pacientele doamnei doctor zgarbura. este foarte buna!

 • mihaela
  mihaela Postat acum 6 ani si 5 luni

  Nu o recomand deloc pe aceasta " doamna" doctor. am fost la dansa pentru un fibrom uterin subseros si mi-a recomandat sa-mi faca histeroscopie ( 1400 ron), asta dupa ce mi-a facut ecografia transvaginala si recoltata secretie plus papanicolau( 500 ron)- dar aceste analize le facusem cu o luna inainte si erau bune, ea nici nu a vrut sa se uite pe ele, vorbindu-mi pe un ton de superioritate ca ea terbuie sa le repete-, rezultatul a fost de hiperplazie adenomatoasa cu papanicolau lsil si mi-a recomandat colonoscopie, iar tratamentul cu utrogestan mi l-a dat pentru polipi si nu pentru fibrom, cand am intrebat de fibrom , a zis sa o las sa vorbeasca ea intai si dupa ce am intrebat-o din nou iar m-a tratat ca un superior zicandu-mi ca trebuie sa continui investigatiile ca ea nu poate ghici. barbatii nu au voie in cabinet, nici macar pe hol deoarece pacientele se simt jenate, aceasta a fost explicatia, iti spune repede rezultatul pe care trebuie sa il ceri tu asistentei cand te duci, daca nu-l ai vorbeste rastit spunandu-ti " dar ce trebuie sa ghicesc eu ce rezultat ai tu?... du-te sus si ia-ti rezultatul" . apoi vorbeste in termeni medicali spunandu-ti sa-ti iei tratamentul si gata te expediaza, tu nici nu mai ai timp sa pui intrebari....cand esti pe scaunul ginecologic nu ai voie sa pui mainile pe burta altfel se rasteste la tine spunandu-ti sa le tii pe manerele scaunul si sa o lasi sa-si faca treaba, eu spunandu-i ca ma doare burta foarte rau in timpul histeroscopiei. analizele ti se dau pe o foaie mica de hartie scriind doar rezultatul si atat, nimic in plus adica alte detalii si stampila ei, dar laboratorul unde au fost facute sau de catre cine nu. aceasta este "doamna" doctor cu atatea certificate pe pereti dar unele sunt cursuri de doar 2 saptamani fara stampila...

Pag 1 din 4

Inapoi la Dr. Zorela-Adriana Sgarbura