Comentarii Dr. Dumitra Militaru

 • Utilizator21576676627
  Utilizator2157667662
  7
  Postat acum 5 luni si 18 zile

  Un medic profesionist (detinand informatii si din alte specialitati medicale), dar mai presus de toate... o persoana calda, placuta si deschisa, care are rabdarea de a-ti explica in detaliu problemele si variantele de rezolvare.

 • Andreea
  Andreea Postat acum 4 ani si 2 luni

  Este o doamna deosebita, e atenta, vorbeste frumos... am fost la ea, recomandata de o prietena, din cauza faptului ca nu mai pot ramane insarcinata.
  am recomandat-o si altor prietene.

 • Cristina
  Cristina Postat acum 4 ani si 3 luni

  Pe mine a reusit sa ma distruga psihic dna dr, sa ma faca sa nu mai vreau vreodata sa nasc...m a facut sa trec printr o nastere traumatizanta...pe motivul ca nu stiu sa nasc voia sa ma abandoneze in chinurile nasterii pe patul din sala de nasteri...comportament inuman, lipsa de comunicare, interes pentru bani.... asa as caracteriza o pe dna dr.

 • roxana
  roxana Postat acum 4 ani si 4 luni

  Eu am nascut cu doamna doctor militaru in 2012 si am o fetita perfect sanatoasa!!!!! a avut o grija extraordinara de mine v-o recomand cu draga inima

 • oana
  oana Postat acum 6 ani si 2 luni

  Doamna dr.militaru,de la filantropia,care aproape mi-a nenorocit nepotul,care mi-a traumatizat sora,acum aproape 2luni....ce medic,doar comentariile alese sunt postate.greseli ascunse,situatii musamalizate,complicitate!!! nici macar o vorba buna nu are si taxeaza orice detaliu! am trecut prin clipe de cosmar,alaturi de sora mea.

 • chiritoiu
  chiritoiu Postat acum 6 ani si 2 luni

  Trei doctori din 3 spitale diferite mi-au spus ca eu nu pot sa nasc normal (desi imi dore-am foarte mult acest lucru), pe motiv ca sunt prea grasa, ca am copilul foarte mare in burta, ca copilul are cordon in jurul gatului, din fericire pentru mine doctorul meu ginecolog care mi-a urmarit sarcina 9 luni de zile nu s-a prezentat la spital decat lunea, eu fiind internata de vineri noaptea, doamna doctor era de garda simbata si cand m-a vazut mi-a spus ca am copil normal in burta de 3 kg, si ca nu vede nici un motiv de ce as naste prin cezariana, si exact asa a fost, intr-un sfert de ora am nascut si copilul a avut exact 3 kg. ii multumesc din suflet pe aceasta cale tot cu ea am nascut si al 2-lea copil, si pentru al 3-lea tot la ea voi merge.

 • Ionela
  Ionela Postat acum 6 ani si 7 luni

  Eu ii datorez viata doamnei doctor. am nascut in august un baietel prematur deoarece am avut sindrom hellp iar doamna doctor mi-a salvat viata si mie si copilului meu. am inteles ca as fi sangerat foarte mult la operatie dar doamna doctor a stiut ce sa faca, nu mai scriam aceste randuri daca nu era dansa. ii multumesc inca o data pentru ce a facut. sa ii dea dumnezeu sanatate si putere de munca multi ani de acum inainte!

 • marcela rosu
  marcela rosu Postat acum 6 ani si 8 luni

  Este un doctor foarte bun, cauta solutia cea mai buna pentru fiecare pacienta, este foarte fericita in meseria ei, in special de aducerea pe lume a copilasilor, mamicile vin cu copii la ea si dupa ani de zile ca sa o cunoasca. e minunat sa vezi. pe mine m-a salvat de la operatie cum mai bine de 10 ani in urma, operatie propusa de alt medic si care nu a fost strict necesara. ii multumesc si pe aceasta cale. sa ii dea dumnezeu sanatate sa ajute cat mai multe femei. marcela rosu

 • anonim aura
  anonim aura Postat acum 7 ani si 1 luni

  Este o dr excelenta din punct de vedere medical dar in rest [...] a inceput sa vb urat cu pacientele - comentariu moderat de admin

 • Maria
  Maria Postat acum 7 ani si 3 luni

  Un doctor f bun. o recomand cu incredere.

Pag 1 din 3

Inapoi la Dr. Dumitra Militaru