Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Zaharia Razvan-Gabriel - Cabinet Individual de Psihologie

Altfel, in felul tau®

Prezentare Zaharia Razvan-Gabriel - Cabinet Individual de Psihologie

Vezi toata descrierea

Traversezi o perioada dificila? Vrei sa faci o anumita schimbare in viata ta si nu ai reusit inca? Te sustin cu bucurie sa gasesti solutia potrivita. Esti cu un pas mai aproape spre a fi Altfel, in felul tau®!


DESPRE MINE

Sunt pasionat de psihoterapie si de programele de facilitare a dezvoltarii, acestea fiind caile prin care imi gasesc utilitatea profesionala si umana.

Sunt membru al Colegiului Psihologilor din Romania, al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, si al Federatiei Romane de Psihoterapie.

La fel ca tine, sunt OM, cu experientele mele, cu felul meu unic de a fi.Fiecare experienta traita m-a ghidat intr-un mod mai direct sau mai subtil catre ceea ce sunt si fac astazi. Experientele personale, pregatirea profesionala si experientele cu fiecare client in parte ma dezvolta continuu.

Rolurile pe care mi le-am asumat in evolutia profesionala au o componenta importanta de dezvoltare si schimbare a oamenilor si a organizatiilor. Am lucrat in companii romanesti si multinationale din diverse domenii de activitate (restaurante, petrol & gaze, banci, asigurari, transporturi) cunoscand variate culturi organizationale si stiluri manageriale diferite. Am trait atat perioade de crestere cat si perioade de reorganizare si restructurare.Toate aceste experiente m-au ajutat sa inteleg oamenii, cu personalitatile, nevoile si motivatiile lor unice, cu felul lor unic de a fi.

Imi place sa spun ca prin psihoterapie sustin oamenii sa traiasca liber. Contribui cu placere la starea de bine a celor pe care ii pot ajuta. Ii sustin pe cei interesati prin sedintele individuale si prin activitatile de dezvoltare de grup pe care le organizez, in functie de alegerea fiecaruia.


ORIENTARE PROFESIONALA

Sunt de parere ca nu exista metode, tehnici, instrumente bune sau rele, ci doar abordari mai mult sau mai putin potrivite situatiei problemantice unice in care se afla clientul, care este si el unic. Din aceasta perspectiva integrativa, invit clientii sa priveasca procesul trapeutic/ consilierea ca pe o constructie unica a solutiei optime pentru situatia unica in care se afla.

Orientarea mea este una strategica, caracterizata prin interventii de scurta durata, de inspiratie ericksoniana. In situatiile in care este potrivit, demersul terapeutic este sustinut prin tehnici de hipnoza ericksoniana sau clasica, dupa caz. Utilizate in mod responsabil, acestea fac posibila accesarea, dezvoltarea  si mobilizarea mai eficienta a resurselor interne neconstientizate ale clientului, care contribuie in mod inedit la identificarea si dezvoltarea solutiei optime chiar de catre acesta.

Cred cu tarie in capacitatea oamenilor de a invata si de a se dezvolta pe parcursul vietii. Cred in capacitatea clientilor de a descoperi sau genera si combina intr-un mod unic, propriu fiecaruia, resursele interne necesare imbunatatirii propriei existente.

Consider ca terapia si consilierea reprezinta cai de dezvoltare umana, in toate planurile de manifestare - material, mental-emotional, energetic, spiritual; reprezinta cai de atingere a potentialului individual, exprimat in forma concreta a obiectivelor terapeutice sau a obiectivelor consilierii.


SERVICII PSIHOLOGICE

Serviciile psihologice pe care le ofer acopera ariile psihoterapiei, psihologiei clinice si psihologiei muncii & organizationale, dar orientarea mea principala este catre psihoterapie- individuala, de familie, de cuplu, de grup. Poti beneficia de sustinerea mea prin:

PSIHOTERAPIE
- pentru a gestiona anumite situatii si stari disconfortante care te impiedica sa iti traiasti viata asa cum doresti (stres, tristete persistenta/ stare depresiva, anxietate - teama fara o cauza bine definita, fobie - teama de ceva anume sau intr-o anumita situatie, atacuri de panica, tulburari ale somnului, tulburari de natura sexuala, tulburari psihosomatice etc.); reducerea/ eliminarea disconfortului asociat in interventii medicale si nastere cu ajutorul tehnicilor de hipnoza clinica;
- pentru a depasi anumite situatii complexe de viata (divort/ despartire, pierderea unei fiinte dragi, trairea unei experiente traumatizante etc.)
- pentru a-ti imbunatati relatia cu partenerul/ partenera de viata, cu membrii familiei sau cu alte persoane semnificative (terapie de cuplu/ de familie etc.)
- pentru a renunta la anumite obiceiuri problematice (fumat, consum excesiv de alcool sau alte substante care provoaca dependenta, jocuri de noroc etc.)
- pentru controlul greutatii si al consumului de alimente
- in cazul tulburarilor diagnosticate de medicul psihiatru, in completarea tratamentului stabilit de acesta si in colaborare cu acesta, pentru cresterea capacitatii de adaptare la nivel individual si social
- pentru optimizarea activitatii in anumite domenii ale vietii (sportiv, profesional, educational etc.).
- in alte situatii in care psihoterapia si-a dovedit utilitatea de-a lungul timpului.

HIPNOZA CLINICA
- pentru reducerea/ eliminarea disconfortului asociat in interventii medicale si nastere.

CONSILIERE IN CARIERA
- consiliere vocationala, terapia carierei, ateliere de HR pentru non-HR.


Te-ai regasit in vreuna dintre situatiile de mai sus? Fa-ti o programare pentru a afla cum putem colabora! Vin cu bucurie in intampinarea ta, sa te insotesc in rezolvarea problemei cu care te confrunti in evolutia personala. Desi este posibil ca problema ta sa nu fie una simpla, ea poate fi rezolvata. Putem lucra impreuna pentru identificarea, dezvoltarea si mobilizarea resurselor tale interne, in scopul atingerii obiectivelor tale.

Psihoterapia/ consilierea reprezintao relatie unica, speciala, de colaborare. Nu vindec clientii, ci ii sustin in dezvoltarea lor, pe calea catre functionarea optima, fara a inlocui tratamentele de specialitate, medicale sau de alta natura, in cazurile in care acestea exista sau sunt necesare.


CALIFICARI SI COMPETENTE

Cabinetul Individual de Psihologie Zaharia Razvan-Gabriel este acreditat de Colegiul Psihologilor din România (numar de inregistrare 10B5648 in Registrul Unic al Psihologilor - partea a-II-a).

Sunt Psiholog-Psihoterapeut membru al Colegiului Psihologilor din Romania (cod personal 17236 in Registrul Unic al Psihologilor - partea I), cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie - Hipnoza clinica si terapie ericksoniana, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologie clinica, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologia muncii si organizationala, atestat de Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor

Programe de formare academica:
- Formare profesionala in psihoterapie - hipnoza clinica si terapie ericksoniana
- Master in psihologie organizationala si economica
- Facultatea de Psihologie-Sociologie - specializarea psihosociologie

Programe de formare si dezvoltare certificate la nivel national
- Manager resurse umane
- Legislatia muncii si politici manageriale
- Formator (trainer)
- Evaluarea competentelor profesionale

Alte programe de formare si dezvoltare:
- Managementul performantei
- Recrutare si selectie
- Proiectarea si utilizarea centrelor de evaluare in context organizational
- Compensatii si beneficii
- Evaluarea posturilor de munca
- Planificare strategica


Imi foloses priceperea cu Integritate, Respect si Responsabilitate.
- Tratez cu maxima confidentialitate ceea ce vorbim in timpul sedintelor de psihoterapie (singura exceptie o reprezinta cazurile prevazute de lege).
- Stabilim impreuna programul de psihoterapie si il adaptam in functie de evolutia situatiei tale.
- Imi folosesc toate resursele profesionale pentru a iti intelege nevoile personale si pentru a te sustine in atingerea obiectivelor stabilite de comun acord la inceputul psihoterapiei.


La fel ca mine, esti OM, cu experientele tale, cu felul tau unic de a fi. Odata ajuns aici, stii foarte bine de ce ai nevoie si cel mai probabil ti-ai format deja o idee despre masura in care putem colabora.

Zaharia Razvan-Gabriel - Cabinet Individual de Psihologie

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir Nr. 20, Bl. 8, Sc. 4, Parter, Ap. 97, Sector 4

Tel: 0721184304

E-mail:

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
9:00-15:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!