Firme medicale

Vivasan

Vivasan
Meriti si tu calitate elvetiana!

Prezentare Vivasan

Vezi toata descrierea

Suntem compania internationala VIVASAN, care in afara de a-si asigura un profit pentru a putea activa, ca si oricare alta companie, ajuta deja de 13 ani, oameni ca si tine, in cele peste 20 de tari din toata lumea, sa devina mai sanatosi, mai prosperi si mai buni!

Cum anume?

Noi distribuim sub brand-ul VIVASAN produsele a 6 uzine elvetiene, bine-cunoscute, care ne sunt parteneri fideli timp de toti acesti 13 ani.vivasan

Prin produsele lor, iti oferim o solutie pentru ca tu sa fii mai sanatos prin prevenirea afectiunilor inainte ca ele sa apara.
Cine poate folosi aceste produse?

Aceste produse pot fi administrate atat noi-nascutilor (a se citi atent indicatiile), cat si oamenilor in varsta, tinandu-se cont de anumite afectiuni, conform prescriptiei fiecarui produs.

Cum poti obtine produsele noastre?

Pentru ca vrem sa-ti fie cat mai comod si ca sa eviti aglomeratiile urbane, distanta prea mare sau timpul insuficient, poti comanda chiar si acum, direct de pe acest site si in cel mai scurt timp, produsele vor ajunge la adresa indicata.
Altfel, ne poti vizita la depozit, la adresa indicata in Contact sau poti apela la ajutorul reprezentantului nostru care ti-a recomandat produsele ca o solutie pentru problema ta.

Cum te ajutam sa devii mai prosper si mai bun?

Pentru ca aceste produse sa aduca folos la cat mai multe persoane, compania VIVASAN a ales ca mod de distribuire sistemul de vanzari directe.

Posibil ca esti cunoscut intr-o anumita masura cu asemenea sistem si ai formata o parere, pe care te invit sa o confirmi sau sa o infirmi cunoscandu-ne stilul de lucru si abordarea diferita pe care o avem.

Cert este faptul ca datorita acestui sistem de distribuire, compania a reusit sa se dezvolte continuu, ajungand si in tara ta.
Astfel, persoanele care doresc sa-si creeze propria afacere, sa prospere, gasesc la noi sprijinul, instruirea si informatia necesara despre produse.

Totodata, prin aceasta modalitate, obtii o noua abordare a relatiilor de lucru - unde lipsa de libertate in actiuni si decizii, lipsa de timp si de control asupra cresterii venitului, "dictatura sefului superior", sunt inlocuite cu libertatea de autocoordonare a timpului disponibil, controlul nivelului de crestere a venitului (efortul depus = marimea venitului) si management personal, fiind tu, unica persoana in fata careia raspunzi. Detalii in Afacerea ta .

Iar prin faptul ca iti dezvolti propria afacere, ajutand totodata si alti oameni sa faca acelasi lucru, sa devena mai sanatosi si mai prosperi, obtii calitati care fac diferenta net-pozitiva fata de ceea ce esti si ai acum.

Te retin doar cu - ce ar fi bine sa mai stii

Este bine sa stii ca avem o abordare "ecologica" in toata activitatea, adica urmarim prin actiunile noastre sa aducem aport benefic societatii in care traim, tie si noua!

Respectam intai de toate libertatea ta, deciziile si opinia ta, fara sa facem apel la tehnici de manipulare agresiva.

Ca dovada, daca crezi ca aceasta companie nu este pentru tine, poti parasi site-ul, dar poti si ramane, daca vrei sa afli mai multe despre cum iti putem fi de folos.

Este decizia ta!

Vivasan

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: B-dul Energeticienilor 9E, birou nr. 1003

Tel: 0749964193

E-mail:

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
9:00-19:00
M
9:00-19:00
D
0:00-0:00
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!