Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Transilvania Healing Centre

Centru de sanatate si medicina complementara. 25 de ani de experienta in medicina integrativa din Germania
Medic de familie specializat in medicina complementaraHaldor Holesch

Medic de familie specializat in medicina complementara Haldor Holesch

Specialitate: Medicina alternativa
Competente: Testare si tratare biofizica, acupunctura, homeopatie, HOT
Descriere specialist: Am studiat medicina la Univeristatea de Medicină si Farmacie din Timişoara şi la Universitatea Ruprecht Karls din Heidelberg.
Neputându-mi implementa întotdeauna cu succes cunoştinţele teoretice în practică şi descoperind că unele afirmații referitoare la funcționarea corpului, descrise din punct de vedere biochimic şi fizic, nu erau pe deplin adevărate, am cercetat şi am dezvoltat proceduri biologice holistice, metode eficace care dau rezultate foarte bune.

Mi-am început cariera profesională în anul 1987 ca medic rezident în secţia de chirurgie generală şi vasculară a Clinicii Universitare de Chirurgie din Heidelberg, însa din anul 1990 am devenit independent, lucrând în propriul cabinet de medicină naturistă în Germania, Ulm, în prezent desfăşurându-mi activitatea în Austria, Viena, în cabinetul meu privat holistic.
Studiile m-au condus în numeroase locuri din lume: în secţia de ginecologie şi obstetrică a spitalului Christian Medical College din Vellore (India), în secţia de transplant de măduvă osoasă a spitalului Johns Hopkins Hospital din Baltimore (S.U.A.) şi în secţia de chirurgie a spitalului Ninewells din Dundee (Scoţia).

În cariera mea profesională am ţinut discursuri în cadrul a peste 80 de seminarii şi prelegeri, pentru medici din numeroase ţări ale lumii. Totodată, am publicat în reviste de specialitate, mai ales cu privire la tema iradierii cu lumină ultravioletă a propriului sânge.

Transilvania Healing Centre

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Andrei Muresanu, nr 29

Locatia

Tel: 0799110383

E-mail:

L
10:00-19:00
V
10:00-19:00
M
10:00-19:00
S
10:00-14:00
M
10:00-19:00
D
Inchis
J
10:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!