Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Transilvania Healing Centre

Centru de sanatate si medicina complementara. 25 de ani de experienta in medicina integrativa din Germania

Prezentare Transilvania Healing Centre

Vezi toata descrierea

Transilvania Healing Centre este primul centru din Romania de sanatate si medicina complementara de  diagnosticare si tratare  integrativa pe baza celor mai moderne metode din medicina biofizica si naturista.  

Dr Haldor Holesch - peste 25 de ani in medicina integrativa din Germania

Centrul de medicina integrativa este deschis in colaborare cu Dr Haldor Holesch din Germania care a dezvoltat un sistem de diagnosticare si tratare biofizica aplicat cu succes in peste 25 de ani de practica, la peste 30.000 de pacienti tratati in Germania si Austria.

Investitie si dotari:

Pentru deschiderea centrului s-au investit 1.000.000 euro in dotarea si amenajarea unui spatiu central in Cluj Napoca. Centrul detine un spatiu de 820 mp, curte interioara, 3 cabinete de testare si diagnosticare, 2 Sali de tratament, receptie si sala de asteptare. Fiecare cabinet de testare si tratament este dotat cu echipamente de ultima generatie din tehnologia biofizica. 

Echipa medicala:

Echipa din centrul nostru este formata din medici si asistente medicale care sunt specializate in terapiile bazate pe testarea si tratarea prin campuri electromagnetice, acupunctura, homeopatie, nutritie.

Afectiuni si simptome:

In clinica noastra tratam cu succes alergiile de orice tip, alergii la alimente, mucegai, pene, par de animale, praf, acarieni, polen, produsele cosmetice, alergii solare, alergie la metale (nichel, amalgam), chimicale; intolerante alimentare; astm, neurodermita, urticaria, rinita, eczeme cronice (boli de piele, acne, rozaceea, Vitiligo), psoriasis; candidoza, micoza; boli autoimune (scleroza multipla, Hashimoto, Lupus, reumatism etc.); ADHS -hiperactivitate la copii; migrene, cefalee, indigestii, dureri de stomac si burta, balonari, stari de epuizare, oboseala, sindromul de burnout, tulburari de somn, dezechilibre hormonale, infertilitate, tulburari de circulatie sanguina  (arterial, venos, Morbus Raynaud), dureri ale aparatului locomotor si spate, articulatiii dureroase la umar, cot, genunchi, artroza, hernie de disc, necroza femurala, infectii acute si cronice (bacterii sau virusi), Herpes, Epstein-Barr, Zoster, HPV, Helicobacter, Hepatite, tulburari al sistemului imunitar, boli canceroase-tratamente complementare, polineuropatie, borelioza- Boala Lyme, obezitate, detoxifiere, cadere de par, dependenta de fumat sau alte dependente, profilaxia bolilor.

Terapii de diagnosticare si tratament:

TESTARE BIOFIZICA

DIAGNOSTICUL ŞI TERAPIA VITALFELD („CÂMP VITAL”)

TERAPIA PRIN BIOREZONANŢĂ – O PROCEDURĂ BIOFIZICĂ DE TRATAMENT

TERAPIA CU FRECVENȚE ROYAL RAYMOND RIFE (MAFG)

TERAPIA ORIZONTALĂ WADIT

TERAPIA CU REMEDII FLORALE BACH

TERAPIA CU LASER

TERAPIA PULSATILĂ PNEUMATICĂ

HOMEOPATIA

MEDICINA ORTOMOLECULARĂ

 

 

 

Transilvania Healing Centre

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Andrei Muresanu, nr 29

Tel: 0799110383

E-mail:

L
10:00-19:00
V
10:00-19:00
M
10:00-19:00
S
10:00-14:00
M
10:00-19:00
D
Inchis
J
10:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!