Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Spitalul Monza

Standarde de excelenta
Medic primar Obstetrica-GinecologieDr. Elvira Bratila

Medic primar Obstetrica-Ginecologie Dr. Elvira Bratila

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie
Competente: ultrasonografie ginecologica și obstetricala, laparoscopie ginecologica, colposcopie, infertilitate si reproducere umana, management spitalicesc, oncologie ginecologica si medicina materno fetala
Descriere specialist: Prof. Dr. Elvira Brătilă este Președinte al Societății Române de Uroginecologie fiind implicată până în prezent în organizarea a unsprezece ediții ale Congresului Național de Uroginecologie. Deasemenea este membru fondator al Societatii de Endometrioza si Infertilitate Est-europeana precum și membru a numeroase societăți internationale The International Society of Ultrasonography in Obstetrics and Gynecology (ISUOG), The American Association of Gynecologic Laparoscopy (AAGL) and The European Society of Gynecologic Oncology (ESGO).

Cele peste 147 de articole publicate și 303 comunicări apărute în volumul unor manifestări stiințifice naționale și internaționale dovedesc experiența profesională acumulată, capacitatea de sinteză, diversitatea cazurilor medicale rezolvate și integrarea lor în conceptul științific, precum și nivelul tehnico-chirurgical și stiințific dobândit. La congresele naționale și internaționale a fost distinsă cu premii pentru lucrările originale, iar contribuția în cadrul proiectelor de cercetare ca director de proiect sau membru în echipa de cercetare este reflectată prin rezultatele obținute în cercetarea unor patologii importante atât în obstetrică cât și în ginecologie. Prof. Dr. Elvira Brătilă este autor și co-autor a 13 cărți și capitole din cărți în domeniul obstetricii și ginecologiei. Activitatea de cercetare a fost încununată în anul 2015 de absolvirea masterului de Biofizică și Biotehnologie celulară la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București în urma susținerii tezei de dizertatie „Evaluarea profilului imunohistochimic al implantelor de endometrioză”.

Implicarea dnei Prof. Dr. Elvira Brătilă în formarea și educarea tinerilor medici este reflectată de cei peste 10 ani de activitate în calitate de cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, iar din anul 2016 în urma susținerii tezei de abilitare “Algoritm de diagnostic și tratament în tulburările de statică pelvică” a devenit coordonator de studii doctorale.

Spitalul Monza

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Tony Bulandra, nr. 27

Tel: 0312252500

E-mail:

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!