Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Sensart cabinet individual de psihoterapie

Prezentare Sensart cabinet individual de psihoterapie

Vezi toata descrierea

Cabinetul individual de psihoterapie si psihologie clinica - functioneaza din anul 2000. Cristiana Alexandra Levitchi psihoterapeut si psiholog clinician. Serviciile cabinetului se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se dezvolte din punct de vedere psihologic, tuturor organizatiilor care au scop cresterea performantelor si persoanelor care trec prin situatii de viata pe care nu le mai conduc la un moment dat.

Dezvoltarea personala, coachingul,consilierea se adreseaza persoanelor "normale care doresc sa- si dezvolte abilitatile, sau au o perioada de viata in care au nevoie de alte abilitati pentru a face fata unor probleme. Daca dezvoltarea personala si coachingul se adreseaza mai ales prezentului si viitorului, psihoterapia se adreseaza trecutului, prezentului si viitorului.
Psihoterapia prin tehnicile si metodele specifice duce la o mai buna integrare de sine in societate, la echilibrare personala. Aproape orice persoana a trecut prin viata prin momente dificile, sau la un moment dat a simtit ca stilul personal de a fi in lume nu o mai ajuta intr-o situatie data.

Astfel psihoterapia este o alternativa a medicatiei psihiatrice clasive, avand rol pe de-o parte de a ajuta persoanele, sa se dezvolte pesonal, sa-si gaseasca solutii mult mai bune de viata, in general sa-si restructureze si sa-si optimizeze propria configuratie a pesonalitatii astfel incat sa-si poata rezolva problemele intr-un mod matur, realist.

Sensart cabinet individual de psihoterapie

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Costache Marinescu, Nr.33

Tel: 0723771441

Fax: 031.104.3683

E-mail:

L
12:00-19:00
V
10:00-15:30
M
0:00-0:00
S
Inchis
M
0:00-0:00
D
Inchis
J
10:00-16:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!