Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

S .C Florisan SRL

S .C  Florisan  SRL

Prezentare S .C Florisan SRL

Vezi toata descrierea

Pentru a preveni durerea, a o indeparta sau calma, detinem aparatura de ultima generatie si un personal medical bine pregatit profesional, cu care venim in intampinarea problemelor pacientilor nostri. Intr-o ambianta placuta cu un timp minim de asteptare atat la consult cat si la tratamente oferim servicii de cea mai buna calitate.

Tratam cu rezultate deosebite multiple afectiuni reumatice (artroze, spondiloze, coxartroza, gonartroze, hernii de disc etc.), neurologice (nevralgii, mialgii, depresii), ortopedice (recuperare dupa fracturi, entorse, luxatii, interventii chirurgicale etc.) ORL ( sinuzite, rinite alergice, zgomote in urechi), dermatologice ( acnee, cicatrici cheloide, vergeturi, celulita, dermatite), afectiuni circulatorii.

Pentru a obtine rezultatele dorite efectuam tratamente cu: ultrasuntete, laser, magnetodiaflux, drenaj limfatic, masaj terapeutic si de relaxare, kinetoterapie, impachetari cu parafina, curenti interferentiali, diadinamici, galvanici, tens, exponentiali, trabert etc.

Pe langa tratamentele curative efectuam si tratamente profilactice si de intretinere corporala pentru indepartarea celulitei, obezitatii si a ridurilor. Celor carora timpul nu le permite frecventarea salilor de fitnes noi oferim rezultatul a 6 ore de fitnes in doar 45 minute de electrostimulare.

O impachetare in ciocolata va ajuta sa obtineti o relaxare deosebita si o scadere in centimetri. Pe langa aceste tratamente mai efectuam si: masaj vacumatic, ultrasunet corporal, sauna cu infrarosii, termosoc, lifting facial nechirurgical etc.

Fara talent si fara suflet stiinta nu ar avea nici o valoare, impreuna insa realizeaza adevarate minuni.

S .C Florisan SRL

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Str. Oltului, nr. 19

Tel: 0264546547

E-mail:

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
Inchis
M
0:00-0:00
D
Inchis
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!