Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Royal Fit

Prezentare Royal Fit

Vezi toata descrierea

Clinica Royal Fit este specializata in efectuarea de diete personalizate, testari metabolice, programe nutritionale, si medicina anti-aging(anti- imbatrinire). Programul de nutritie METANUTRITIE se elaboreaza doar pe baza testarii Ratei Metabolice. Puteti fi siguri ca urmand programul nutritional oferite de Royal Fit va veti schimba modul de viata si nu exista pericolul de a reveni la greutatea initiala. Planul Nutritional RoyalFit poate fi urmat pe tot restul vietii, deoarece veti manca intodeauna ceea ce va place.

Masurarea ratei metabolice Rata metabolica sau metabolismul reprezinta cantitatea de calorii arse de organism pentru a produce energie. Cunoasterea ratei metabolice este vitala pentru obtinerea greutatii optime, precum si pentru determinarea cantitatilor de hrana necesare pentru tratarea diverselor dezechilibre sau afectiuni. Royal Fit va ofera acum "Standardul de aur” in testarea metabolica "MetaTest", cea mai naturala metoda pentru obtinerea greutatii optime!

Ultimele descoperiri stiintifice lucreaza in favoarea noastra, aratandu-ne cum sa obtinem rezultate vizibile si de durata. Royal Fit va ghideaza spre noua voastra viata. Testarea ratei dvs. metabolice va determina in mod precis de cate calorii aveti nevoie pentru a pierde in greutate. Va v-a spune daca problemele dvs. de greutate se datoreaza metabolismului dvs. Apoi efectuati o retestare pentru a observa daca metabolismul dvs. a fost afectat de dieta si exercitii.

CardioTest - Testarea VO2 Sistemul CardioTest masoara rata cardiaca si consumul de oxigen (VO2). Cu cat mai mult oxigen folositi, cu atat aveti o conditie fizica mai buna. Acest sistem functioneaza prin analiza VO2 si aflarea ratei cardiace la care corpul dumneavoastra trece pragul de la intensitate aeroba la intensitate anaeroba. Odata ce acestea vor fi masurate, vor putea fi determinate Zonele Tinta de Exercitiu. VO2 inseamna Volum de Oxigen. Aparatul Cardio Coach masoara volumul de oxigen pe care il consuma corpul dumneavoastra la diverse nivele de intensitate ale testului.

Cu cat efortul este mai mare, cu atat mai mult oxigen necesita corpul pentru a metaboliza energia necesara. Cum intre consumul de oxigen (VO2) si caloriile arse exista o relatie directa, CardioTest poate determina si cate calorii arde corpul dumneavoastra la fiecare nivel de intensitate.

Anti-aging In premiera in Europa, clinica Royal Fit ofera tratamente pentru reintinerire prin, Terapia de Substitutie Hormonala (HGH) cu ajutorul celui mai eficient produs de pe piata mondiala- Human Growth Hormone. Garanteaza rezultate foarte bune pentru toti cei care doresc sa utilizeze aceasta metoda, rezultate ce vor fi confirmate prin masuratori efectuate la inceputul si sfarsitul tratamentului.

Clinica Royal Fit dispune de trei aparate care pot certifica eficienta terapiei cu HGH:
- un aparat care masoara procentajul de grasime corporala, BodyTest– cea mai precisa metoda;
- aparatura care masoara rata metabolica - cate calorii utilizeaza organismul uman atunci cand este in repaus;
- aparatura care masoara rata anaeroba - ce cantitate de oxigen utilizeaza organismul cand face effort.

Sunt o echipa de profesionisti pe care o puteti contacta cu usurinta si cu care puteti comunica fara nici o ezitare. Pe langa terapia bazata pe hGH asigura de asemenea o serie de alte produse, care vor imbunatatii efectele tratamentului, cum ar fi IGF-1, testosteron, apilarnil, DHEA etc. Efectul combinat al acestor substante va spori considerabil beneficiile hGH intrucat acestea actioneaza sinergic si toate sunt fiziologic compatibile.

Royal Fit

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Alexandru Constantinescu nr. 12

Tel: 0212242698

Fax: +40-21 224.23.90

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!