Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

PsySens CENTER - consultanta psihologica si psihoterapie

Creeaza-ti o viata pe care sa o iubesti!

Prezentare PsySens CENTER - consultanta psihologica si psihoterapie

Vezi toata descrierea

Fiecare dintre noi incearca, la un moment dat, sa schimbe ceva in interiorul lui.
PsySens CENTER iti ofera un spatiu al cunoasterii si rearmonizarii, unde poti fi tu insuti. Cu problemele, cu temerile, cu neimplinirile, cu sperantele tale.

PsySens CENTER este un spatiu al confidentialitatii, autenticitatii si acceptarii neconditionate. Aici vei fi ajutat sa iti constientizezi mai adecvat si mai complet propriile nevoi, asteptari si posibilitati pentru a face face cu succes provocarilor vietii, sa depasesti problemele personale, sa te cunosti mai bine pentru a evolua.
Lucrand impreuna la descifrarea simbolica a emotiilor si simptomelor vom incerca sa descoperim noi posibilitati de reevaluare, decizie si actiune in contextul problematic.

Specialistii nostri iti vor respecta valorile, te vor sustine, te vor intelege si te vor sprijini emotional, reconectandu-te la realitatea vietii!

“CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI!“

CUNOASTEREA DE SINE reprezinta actul fundamental al descoperiririi omului de catre sine insusi. Este actul prin care fiinta umana isi reveleaza propria natura, luand cunostinta de ceea si cine este.

Viata interioara reprezinta universal sufletesc al Persoanei, totalitatea experimentelor ei traite anterior, a celor actuale, precum si aspiratiile proiective de viitor ale acesteia.
Persoana este cea care isi pune permanent intrebari despre sine.
In psihoterapie, experienta vietii interioare si cunoasterea de sine sunt contingente, implicandu-se reciproc in actul de psihoterapie care reprezinta cunoasterea, modelarea si restaurarea persoanei.

Ganditorii care se indeletnicesc cu practica stiintelor sufletului uman – psihologi, filosofi, psihiatri, psihanalisti, psihoterapeuti, teologi – au ajuns la concluzia ca descoperirea eului si cunoasterea de sine se vor face exclusiv prin persoana in cadrul relatiei de comuniune dintre persoane, relatie bazata prin cuvant si pe intalnirea simpatetica dintre mine si celalalt sau dintre mine si ceilalati.

Misterul din om este misterul propriei sale persoane. Iar acest mister este viata intima a Eului sau, acest vast univers sufletesc si spiritual circumscris in noi si pe care tindem sa-l descifram pentru a-l putea intelege si astfel sa-l putem stapani.

Ce ai descoperit nou despre tine in ultimul timp?

Serviciile cabinetului se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se dezvolte din punct de vedere psihologic, sa ajunga la o mai buna integrare de sine si in societate, la echilibrarea personala si tuturor organizatiilor care au ca scop cresterea performantelor si eficientei muncii. Bateriile de teste psihologice sunt acreditate si omologate de catre Colegiul Psihologilor din Romania asigurand astfel rezultate pertinente ale evaluarilor si diagnozelor.

SERVICII

- consiliere psihologica individuala si de cuplu

- evaluare psihologica a problemelor de natura psihica si a altor conditii care implica mecanisme psihologice in etiopatogeneza

- evaluare emotionala, cognitiva, comportamentala, aptitudinala si a personalitatii prin teste psihologice validate stiintific

- interventie psihologica in vederea optimizarii si dezvoltarii personale a copilului, adolescentului, adultilor si varstnicilor prin tehnici psihoteraputice pozitive, cognitive si experientiale

- asistenta psihologica in procesul de autocunoastere

- interventie psihologica in situatiile de criza, stres, anxietate, depresie, tulburari alimentare ( bulimie, anorexie, mancatul compulsiv, obezitate), addictii (de alcool, droguri, pornografie etc), tulburari de atentie si concentrare, fobii ( sociale)

- psihoterapie cognitiv – comportamentala (individuala, de cuplu, de grup) pentru copii, tineri, adulti
- recuperare psihologica posttraumatica
- psihoterapia tulburarilor emotionale
- terapia tulburarilor psihosomatice
- terapie de familie
- consiliere maritala
- consultanta in nutritie

- evaluare psihologica a aptitudinilor si personalitatii in vederea angajarii, mentinerii in functie sau promovarii

- consiliere psihologica in vederea orientarii in cariera, precum si reconversiei si reintegrarii profesionale a categoriilor defavorizate prin restructurarea locurilor de munca

- evaluarea performantelor angajatilor in cadrul unei organizatii

- consiliere psihologica in vederea prevenirii stresului ocupational si a inadaptarii profesionale

- consultanta psihologica pentru managementul resurselor umane

- optimizare a comportamentului profesionistilor din domeniul socio-umane, medicale, educationale
- dezvoltare a abilitatilor de comunicare, negociere si optimizare organizationala
- life coaching
- business coaching

PsySens CENTER - consultanta psihologica si psihoterapie

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Radovanu Nr. 15, Sector 2

Tel: 0745006770

L
13:00-20:00
V
12:00-21:00
M
14:00-21:00
S
10:00-16:00
M
14:00-21:00
D
0:00-0:00
J
14:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!