Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Recuperare Medicala in Poliartrita Reumatoida la NeoKlinik in statiunea Moneasa

NeoKlinik

A
A
Recuperare Medicala in Poliartrita Reumatoida la NeoKlinik in statiunea Moneasa

Dac─â în artroze, boli degenerative, de îmb─âtrânire ┼či uzur─â a articula┼úiilor ┼úesuturile se „macin─â“, ca o roat─â ruginit─â, în bolile reumatismale inflamatorii, globulele albe, armele de ap─ârare a organismului, atac─â ┼či distrug înveli┼čul articula┼úiilor, producând local umflarea, ro┼čea┼úa, c─âldura, durerea ┼či neputin┼úa func┼úional─â. Poliartrita reumatoid─â este boala în care inflama┼úia distruge mai multe articula┼úii, cu prec─âdere la extremitatea membrelor, la mâini ┼či laba picioarelor, întâlnit─â la 1% din popula┼úie, mai frecvent la femei. 

In cazul Poliartritei Reumatoide vom utiliza concentratii marite de ozon, administrate pe cale sistemica, prin perfuzie cu solutie ozonizata suprasaturata. Ozonul, dupa ce este degradat in peroxid de ozon, consuma antioxidantii disponibili, printre care si glutationul. Aceasta scadere a GSH-ului inhiba producerea de TNF-α, IL-1 si IL-6, precum si a Gama - Interferonului. De asemenea, cresc cantitatile de IL-4 si IL-10. In acest mod, limfocitele Th2 sunt activate, iar activitatea celor Th1 este scazuta. Cum Limfocitele Th1 sunt responsabile cu imunitatea celulara si, in majoritatea bolilor autoimune raspund de exacerbarea afectiunii, prin cresterea ratei cu care macrofagele ataca propriul organism, prin ozonoterapie le putem scadea nivelul. Printr-un mecanism similar, scaderea glutationului duce la reducerea cantitatii de factor nuclear NFkB, ce are la randul sau ca efect inhibarea producerii de citokine si diminuarea inflamatiei. 

Prin tratamentul cu ozon systemic urmarim reducerea puseelor bolii si incetinirea evolutiei procesului degenerativ. In multe situatii insa pacientii ajung la noi in faza avansata a bolii cand unele articulatii sunt afectate serios, fiind necesara aplicarea ozonului sub forma de infiltratii locale asupra acestor articulatii. In acest caz, trebuie sa luati in considerare faptul ca aceste proceduri presupun costuri suplimentare. In urma selectiei Pachetului de ameliorare in Poliartrita Reumatoida, la consultul din clinica veti putea suplimenta pachetul initial. 

Balneofizioterapia are doar un rol de completare ┼či sus┼úinere a tratamentului alopat si a celui cu ozon. Nu sunt recomandabile aplica┼úiile generale de n─âmol, b─âi generale cu ape minerale, b─âi de soare, gimnastic─â cu eforturi mari. Procedurile locale de hidro-termo-terapie (cataplasme, comprese, pri┼čni┼úe, fric┼úiuni) amelioreaz─â circula┼úia vascular─â. Masajul ┼či gimnastica medical─â asigur─â tonusul ┼či troficitatea muscular─â, precum ┼či suple┼úea articular─â. Electroterapia este folosit─â pe scar─â larg─â pentru calmarea durerilor ┼či îmbun─ât─â┼úirea tonusului muscular. Costul unui program de Recuperare si Ameliorare in Poliartrita Reumatoida este de 2000 lei/11 nopti si include: 

- consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice 

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin perfuzie ozonizata suprasaturata 

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice 

-monitorizare TA in zilele de tratament 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare