Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Recuperare Medicala in Neuropatie Periferica la NeoKlinik in statiunea Moneasa

NeoKlinik

A
A
Recuperare Medicala in Neuropatie Periferica la NeoKlinik in statiunea Moneasa

Programul de recuperare se adreseaza pacientilor cu Neuropatie Periferica din diferite cauze. Pacientii diagnosticati cu neuropatie periferica prezinta simptome specifice, precum furnicaturi, senzatie de amorteala, slabiciune generalizata si arsuri la nivelul regiunii afectate. 

De cele mai multe ori, neuropatia periferica se manifesta la nivelul membrelor inferioare si superioare, cu aceleasi simptome. 

Recuperarea medicala are un rol deosebit de important pentru incetinirea evolutiei neuropatiei si imbunatatirea nivelului functional al pacientului. 

Astfel vom utiliza tehnici de ozonoterapie, medicina fizica prin stimuli bio-mecanici, kinetoterapie acvatica sau la sala si masaj. 

Ozonul nu numai ca imbunatateste transportul de oxigen in conditii aterosclerotice ischemice, dar de asemenea participa in cadrul porceselor metabolice mai profunde, in particular isi exercita actiunea in procesele de oxido-reducere, care iau loc in lantul respirator mitocondrial. Acest lucru imbunatateste folosirea oxigenului arterial spre indepartarea conditiilor de hipoxie si restaurarea functiilor celulare. 

Prin medicina fizica vom urmari dezvoltarea circulaţiei colaterale în zonele cu circulaţie deficitară, creşterea presiunii de perfuzie în timpul exerciţiilor fizice, imbunătăţirea actului motor, ameliorarea hematozei şi facilitarea întoarcerii venoase, creşterea fluxului sanguin în musculatura scheletică, corijarea tulburărilor de mers si ameliorarea oxigenării locale. 

Alaturat tratamentului cu ozon este indicat tratamentul hidroterapeutic si exercitiile fizice de tonifiere a musculaturii. Costul unui program de Ameliorare in Neuropatie Periferica este de 2000 lei/11 nopti si include: 

- consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice 

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin perfuzie ozonizata suprasaturata 

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice 

-monitorizare TA in zilele de tratament 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) se asigura Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie cand se va achita locul in camera dubla la costul de 880 lei/11nopti. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. 

 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare