Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Program de Recuperare in Spondiloza Cervicala la NeoKlinik-statiunea Moneasa

NeoKlinik

A
A
Program de Recuperare in Spondiloza Cervicala la NeoKlinik-statiunea Moneasa

Spondiloza Cervicala poate evolua silenţios sau zgomotos; pot să apară pusee de blocaj, redoare, cu limitarea mobilităţii cervicale, cu dureri de cap, sau de ceafă, care iradiază spre umeri sau membrul superior, însoţite de furnicături, amorţeli sau, mai grav scăderea forţei musculare. 

Alaturi de Ozonoterapie, in programul de reabilitare in Spondiloza cervicala sunt incluse si tehnicile de fiziokinetoterapie si hidrokinetoterapie prin care evaluam si tratam problemele legate de relaxare si decontractura musculara, miscare, echilibru si coordonare. Costul programului pentru Recuperare si Ameliorare in Spondiloza cervicala este de 1500 lei (11 nopti/12 zile ) si include in acest cost: 

-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeuitice, 

- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare, 

- ozonoterapia aplicata prin infiltratii paravertebral-subcutan pe zona coloanei cervicale, 

- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale 

Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) si masa (pensiune completa meniu fix) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii- Hotelul Santana cu conditia respectarii regulamentului intern. 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. Rezervarile se fac telefonic sau Online pe www.neoklinik.ro si sunt confirmate cu plata avans.

 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare