Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Program de Recuperare in Afectiuni Cardiovasculare 2000 lei NeoKlinik statiunea Moneasa

NeoKlinik

A
A
Program de Recuperare in Afectiuni Cardiovasculare 2000 lei NeoKlinik statiunea Moneasa

In tratamentul bolii ischemice a inimii deosebit de importante sunt proprietăţile ozonoterapiei de a dilata vasele de sânge care alimentează ţesuturile cordului, de a avea o acţiune oxigeneratoare, de a îmbunătăţi fluxul spre inimă a sângelui îmbogăţit cu oxigen şi substanţe nutritive. 

Ozonul îmbunătăţeşte circulaţia sangvină în muşchiul cordului, contribuind la intensificarea metabolismului gazos şi la restabilirea structurilor afectate, care răspund pentru contractilitatea inimii. Datorită acestui fapt ozonoterapia este eficientă în tratamentul aritmiei. 

În cardiologie, ozonoterapia se foloseşte cu succes în caz de: 

-cardiopatie ischemica 

-hipertonie arterială; 

-afectare aterosclerotică a vaselor sangvine; 

-boală ischemică; 

-dereglări de ritm cardiac; 

-endarterită obliterantă; 

-endo- şi miocardită infecţioasă; 

-boală varicoasă a membrelor inferioare. 

Cercetările medicale internaţionale au arătat că ozonul este bine tolerat de bolnavi şi nu are, practic, efecte secundare. Tocmai de aceea ozonoterapia poate fi considerată drept o metodă nemedicamentoasă eficientă pentru tratamentul pacienţilor cu boală ischemică a inimii, care necesită doze mari de preparate antianginoase. O indicaţie pentru administrarea ozonoterapiei este şi dislipidemia la pacienţii care nu suferă de tulburări aterosclerotice critice ale vaselor coronare. 

Alaturi de ozonoterapie sunt necesare si tehnicile conservatoare de fiziokinetoterapie si gimnastica medicala. Costul programului pentru Recuperare si Ameliorare in Cardiopatie Ischemica este de 2000 lei (11 nopti/12 zile ) si include in acest cost: 

- Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice, 

- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare, 

- 10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin perfuzie cu solutie ozonizata suprasaturata 

- monitorizarea tensiunii arteriale in zilele de tratament 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare