Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Micomi

Micomi

Prezentare Micomi

Vezi toata descrierea

Clinica noastra a fost fondata de Dr. Mihaela Badea in anul 2003, pe baza unui concept original de centru de referinta multidisciplinar, supraspecializat in patologia precanceroasa a colului uterin.
De la infiintare si pana in februarie 2009, Clinica are o cazuistica de peste 147.000 paciente. Calitatea exceptionala a serviciilor medicale oferite si asimilarea prompta a noutatilor tehnice si conceptuale de catre o echipa de profesionisti autentici au adus deja clinicii noastre o excelenta reputatie la nivel national.

Clinica noastra reuneste urmatoarele departamente:
Departamentul clinic

Clinica noastra se adreseaza prin intermediul departamentului clinic de colposcopie femeilor care doresc sa previna aparitia cancerului de col uterin sau care trec prin dificila experienta de elucidare si acceptare a unui diagnostic delicat. Serviciul de ecografie completeaza diagnosticul cu date complementare, referitoare la patologia endocolului, ovarelor si a altor organe.
Expertiza medicala si dotarea tehnica a centrului sunt dublate permanent de o grija speciala pentru derularea consultatiilor intr-o atmosfera calda, discreta si confortabila, in care pacientele sa se bucure de respectul, atentia personala, dedicatia si empatia cuvenite.

Departamentul laboratoare
Clinica noastra este singurul centru privat din Romania in care se pot realiza clasic si prin cele mai noi tehnologii, cu control international de calitate, toate investigatiile necesare pentru diagnosticul si supravegherea pacientelor cu patologie de col uterin.
Clinica noastra dezvolta cu succes un sistem eficient de colaborare cu peste 250 centre medicale, cabinete si medici ginecologi din Bucuresti si alte 30 de orase din tara. Acesta consta in preluarea, transportul rapid si examinarea probelor de laborator, precum si in realizarea unui consult de colposcopie videoasistata la distanta, via internet. Succesul acestei colaborari se bazeaza pe competenta si seriozitate. Unul dintre punctele forte il constituie orientarea explicit clinica a diagnosticului care este astfel formulat incat sa reprezinte un sprijin solid in alegerea conduitei medicale de catre ginecolog.

Speram ca intalnirea Dumneavoastra cu noi sa fie cat mai placuta si utila!

Micomi

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Alizeului Nr. 44A

Tel: 0216372527

E-mail:

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
Inchis
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!