Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Lacrima naturii-Remediu natural

Medicul a fost adaugat la programare.

Fa o detoxifiere generala dupa un test de intolerante

Elena Spanu

A
A
Fa o detoxifiere generala dupa un test de intolerante

TESTE DE INTOLERANTA ALIMENTARA


Ce este intoleran╚Ťa alimentar─â?

Intoleran╚Ťa alimetar─â este un disconfort, o stare de r─âu, o stare de continu─â de indispozi╚Ťie în urma consum─ârii anumitor substan╚Ťe din alimente.

• Tulbur─ârile pe care alimentele le produc asupra organismului nu apar imediat (ca în cazul alergiilor); ele pot ap─ârea ╚Öi dupa 3 zile sau mai mult. În realitate, reac╚Ťia este datorit─â faptului c─â anumite alimente pe care organismul nostru nu le tolereaz─â sunt consumate zilnic.

• Datorit─â intolerantei alimentare pot aparea simptome sau diferite boli.

• Atunci când ave╚Ťi o intoleran╚Ť─â la un aliment, indiferent ce cantitate ve╚Ťi consuma din acel aliment, efectul va fi acela╚Öi.

• Mecanismul intoleran╚Ťei alimentare nu este bine determinat. Probabil provine de la schimb─ârile imunologice ale organismului.


Starile patologice care se datoreaz─â intoleran╚Ťei alimentare ╚Öi care pot fi ameliorate imediat prin evitarea alimentelor pe care le provoac─â sunt multe ╚Öi ╚Ötiintific demonstrate.

Printre ele amintim:

• Tulburari gastrice (colita, gastrita, ulcer, etc)

• Manifestari dermatologice (eczema, psoriazis, acnee, dermatite etc)

• Tulburari de metabolism (diabet etc)

• Alergii (rinita alergica, astm etc)

• Dureri de cap

• Dureri musculare ╚Öi osoase

• Stres si surmenaj

• Atacuri de panica
Alege╚Ťi-v─â nutri╚Ťionistul potrivit pentru a primi dieta potrivit─â, în cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â ╚Öi personalizat─â.

Importan╚Ťa testelor de intoleran╚Ť─â alimentar─â

Oricare om al mileniului al treilea a avut sau poate, înc─â mai are, o oarecare suspiciune asupra modului sau compozi╚Ťia hranei.

A afla ╚Öi a controla care dintre alimentele consumate zilnic dauneaz─â organismului nostru este ╚Öi trebuie s─â fie o obliga╚Ťie moral─â. Nu ne este permis s─â ne l─âs─âm intoxica╚Ťi de orice fel de substan╚Ťe nutritive. Cauzele care duc la intoleran╚Ťe alimentare nu se cunosc în mod sigur ╚Öi precis. E un câmp de lucru în care, ╚Ť─ârile preocupate de alimenta╚Ťia ╚Öi s─ân─âtatea poporului lor, fac cercet─âri ╚Öi examineaz─â tot mai mult acest fenomen, care, este într-o continu─â cre╚Ötere.

O obliga╚Ťie pe care o avem, ca ╚Öi oameni care consum─âm alimente, este aceea de a verific gradul de intoleran╚Ť─â la alimentele pe care le consum─âm. Acest lucru este mai importat mai ales înainte de a începe o diet─â de sl─âbire sau pur ╚Öi simplu o perioad─â de detoxifiere a oranismului!

Azi mai mult ca cei dinaintea nosatr─â avem la dispozi╚Ťie diferite mijloace de a face un test. Unii o pot face la un pret mai mare iar al╚Ťii la un pre╚Ť mai accesibil. Nu putem spune ca nu ne permitem m─âcar o dat─â în via╚Ť─â s─â spunem pe nume, acelor alimente sau substan╚Ťe nutritive, care ne fac r─âu sau ne produc un disconfort.


Acel disconfort îl recuno╚Öti atunci când corpul începe s─â te aten╚Ťioneze c─â nu e╚Öti bine prin dureri de cap, deregl─âri gastro-intestinale, oboseal─â ╚Öi st─âri de somnolen╚Ť─â care î╚Ťi ruineaz─â ziua; de cele mai multe ori, cauza trebuie c─âutat─â în alimentele pe care organismul nu le tolereaz─â.

Un test mai ieftin ╚Öi la îndemâna orcui ar fi ╚Öi testul EAV (eletroacupunctura dup─â medicul neam╚Ť Reinhold Voll ). Acest test este o metod─â de studiu, care se bazeaz─â pe m─âsurarea varia╚Ťiei micro-curen╚Ťilor în momentul în care organismul intr─â în contact cu alimentele pe care nu le tolereaz─â. Metoda este rapid─â ╚Öi f─âr─â durere permi╚Ťând individualizarea câmpurilor de deranj ╚Öi cauzele intoleran╚Ťelor care pot fi testate.

Intoleran╚Ťa alimentar─â este o reac╚Ťie cronic─â a organismului la alimentele pe care le consumam des (ex. pâine, lapte, ulei, ro╚Öii carne, cafea etc).

Intoleran╚Ťa alimentar─â nedetectat─â ╚Öi netratat─â este o `otr─âvire` continu─â a organismului.

În unele situa╚Ťii de obezitate se ajunge ╚Öi din cauza asimil─ârii unor produse nutritive pe care organismul nostru nu le tolereaz─â.

*************


Obezitatea ╚Öi intoleran╚Ťa alimentar─â

Înainte ca o persoan─â s─â urmeze o diet─â propus─â de un nutri╚Ťionist, normal ar fi, ca s─â i se recomande un test de intoleran╚Ťe alimentare.

Acest lucru este logic dac─â ne gândim c─â alimentele care nu îngra╚Ö─â în general (fructele, legumele, tonul, carnea de pui etc) nu se metabolizeaz─â corect ╚Öi, ca urmare, organismul se blocheaz─â. Pentru a ne ajuta organismul s─â nu mai fie ╚Ťinut sub stress din cauza a ceea ce mânc─âm, e benefic ╚Öi recomandat un test de intoleran╚Ťe alimentare.

Testul de intoleran╚Ťe alimentare arat─â care alimente trebuie evitate pe o anumit─â perioad─â de timp, în func╚Ťie de intoleran╚Ťele g─âsite prin testare.

V─â putem recomda un regim alimentar adecvat problemelor dv care trebuie sa devin─â un mod de viata.

Pentru detalii suna╚Ťi la cabinetul Lacrima Naturii, 0744870194.

Lacrima naturii-Remediu natural

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str.Vasile Lascar 42-44 et.2 ap 5 sect 2 zona Batistei Universitate

Locatia

Tel: 0744870194

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-20:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!