Firme medicale

Est Invest Farma

Exigenta in calitate

Tratarea ulcerului varicos cu FLAMOZIL

Est Invest Farma

A
A
Tratarea ulcerului varicos cu FLAMOZIL

Ulcerul varicos este o afec┼úiune întâlnit─â la aproximativ 2% din popula┼úie, fiind cunoscut ┼či sub denumirea de ulcer de gamb─â.


Ulcerul varicos reprezint─â leziunea pielii dat─â de afec┼úiunile venelor membrelor inferioare. Este frecvent întâlnit (reprezint─â 80% din pl─âgile cronice ), este dificil de tratat ┼či de obicei recidiveaz─â. Aceast─â afec┼úiune se dezvolt─â de regul─â ca urmarea existen┼úei altor afec┼úiuni, cele mai frecvente fiind bolile arteriale ┼či cele venoase. Ulcerul varicos poate c─âp─âta, în func┼úie de gradul de avansare al acestuia, aspectul unei r─âni deschise, cu secre┼úii abundente.


Principalele caracteristici ale ulcerului varicos:


- de obicei este situat deasupra gleznei,

- este înconjurat de piele colorat─â în brun

- sunt prezente varicele ┼či edemul,

- dimensiunile sunt variabile, de la câ┼úiva milimetri pân─â la zeci de centimetri.


Ulcerul varicos este o afec┼úiune ce necesit─â în primul rând un tratament local. Tratamentul se va realiza cu ajutorul unor produse pe baz─â de hidrogel, care vor cur─â┼úa rana f─âr─â a deteriora ┼úesutul s─ân─âtos ┼či vor reduce înc─ârcarea microbian─â. De asemenea, hidrogelul stimuleaz─â formarea de celule noi ┼či determin─â închiderea pl─âgii.


Astfel, Flamozil este solu┼úia eficient─â din punct de vedere terapeutic ┼či economic pentru tratarea ulcerului varicos!


- Flamozil este un hidrogel care creeaz─â un mediu favorabil procesului de vindecare a r─ânii: p─âstreaz─â nivelul de umezeal─â optim ┼či hidrateaz─â r─ânile uscate.

- Flamozil este combinaţia optimă pentru vindecarea rănilor: carbomer acid coloidal, carnozină, apă, substanţă de conservare - citrat de argint.

- Flamozil este un gel hidrocoloidal ce nu con┼úine parabeni ┼či este indicat în tratarea r─ânilor acute sau cronice, umede sau uscate, închise sau deschise.

- Flamozil este indicat si pentru rănile provocate de: picior diabetic, escare, ulceraţii, plăgi chirurgicale, arsuri, tăieturi.


Flamozil este disponibil în re┼úeaua de farmacii CATENA, SENSIBLU, ROPHARMA, Dona, Remedia, Richter, Medimfarm etc.


Mai multe detalii despre Flamozil Gel puteti gasi pe www.estinvestfarma.ro.

Est Invest Farma

IASI

Iasi

Adresa: Piata Voievozilor, nr. 8, Bl X6, tronson 1, parter.

Tel: 0745779629

E-mail:

L
8:00-4:00
V
8:00-4:00
M
8:00-4:00
S
Inchis
M
8:00-4:00
D
Inchis
J
8:00-4:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!