Firme medicale

Est Invest Farma

Exigenta in calitate

Flamozil este disponibil in reteaua de farmacii Sensiblu

Est Invest Farma

A
A
Flamozil este disponibil in reteaua de farmacii Sensiblu

Incepand cu luna iunie 2014, Flamozil si-a marit aria de comercializare fiind disponibil in reteaua de farmacii Sensiblu.


Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii din Romania, prezenta in toate localitatile de peste 50.000 de locuitori, reteaua numarand peste 400 de farmacii. Prima farmacie Sensiblu a fost deschisa in 1997 si a adus un concept inovativ in Romania: health and beauty pharmacy. De 15 ani, inovatia a fost motorul dezvoltarii companiei, din dorinta de a le oferi clientilor Sensiblu cele mai bune produse si servicii.


www.sensiblu.com


Flamozil reprezinta tratamentul modern al ranilor deschise, fiind un hidrogel care grabeste procesul de vindecare al ranii prin crearea unui mediu umed.


- Flamozil este un hidrogel ce nu contine parabeni si este indicat in tratarea ranilor acute sau cronice, umede sau uscate, deschise sau inchise.


- Flamozil este indicat pentru rani provocate de: escare, picior diabetic, ulcer varicos, ulceratii ale pielii, plagi chirurgicale, arsuri, taieturi, zgarieturi, arsuri solare.De asemenea, Flamozil se poate achizitiona din cele mai mari retele de farmacii din Romania: Catena, Ropharma, Dona, Richter, Remedia, Medimfarm…


Mai multe detalii puteti gasi pe www.estinvestfarma.ro.


Est Invest Farma

IASI

Iasi

Adresa: Piata Voievozilor, nr. 8, Bl X6, tronson 1, parter.

Tel: 0745779629

E-mail:

L
8:00-4:00
V
8:00-4:00
M
8:00-4:00
S
Inchis
M
8:00-4:00
D
Inchis
J
8:00-4:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!