Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

EpiCenter - Centru medical de neurologie

EpiCenter - Centru medical de neurologie

Prezentare EpiCenter - Centru medical de neurologie

Vezi toata descrierea

Centrul Medical Epicenter si-a propus de la bun inceput sa fie un centru medical de neurologie nu doar pentru cazurile usor de diagnosticat cat mai ales pentru cele foarte dificile. Pentru aceasta de la bun inceput am pornit cu o aparatura foarte performanta si medici foarte bine pregatiti. Numarul foarte mare de cazuri pe care le-am avut de la deschidere si pana acum, numarul mare de judete (37) din care au venit cei ce au avut nevoie de noi si mai ales numarul mare de reusite pe care le-am avut ne-au transformat intr-un veritabil centru national de referinta cel putin in investigatii neurologice .

De la bun inceput ne-am bazat pe ideea ca un diagnostic bun nu se poate pune decat cu o investigatie de varf. Numeroasele extinderi ale investigatiilor facute de noi ne permit sa oferim raspunsuri intr-o multime de boli neurologice.

Din august 2008 am decis sa facem un pas inainte si sa oferim pachete integrate de servicii pentru diferite boli. Ideea a fost ca sa incercam sa facem o serie de investigatii de elita pe parcursul unei zile astfel incat sa putem pune un diagnostic. in acest fel am reusit pentru cei ce au avut nevoie de noi sa excludem necesitatea statului peste noapte in Cluj si implicit o reducere a cheltuielilor. Primul pas a fost cu epilepsia -deoarece oricum ne propuneam ca sa lucram in special pe aceasta afectiune-.

Pentru un bun diagnostic pentru orice afectiune neurologica am inteles ca trebuie sa lucram pe investigatii de varf compatibile cu UE.

in epilepsie de exemplu investigatia de baza este electroencefalograma (EEG-ul). Pentru a pune cat mai precis un diagnostic in epilepsie ai nevoie de un aparat performant, un numar cat mai mare de canale de inregistrare si mai ales o durata cat mai mare a inregistrarii. Astfel au fost dezvoltate EEG-urile plus si superplus. Initial cel superplus a fost dezvoltat doar pentru inregistrari de somn , dar din data de 21 noiembrie 2008 am introdus si unul pentru stare de veghe.

Pentru anul 2009 avem in plan pachete de servicii si pentru alte afectiuni in plan fiind scleroza multipla la inceputul anului odata cu introducerea potentialelor evocate somestezice.

Daca fie nu aveti un diagnostic clar, sau nu sunteti sigur de diagnosticul pe care il aveti si doriti o a doua parere sau o investigatie de elita va asteptam.


Despre noi

Centrul medical EpiCenter este rezultatul unui proiect al asociatiei EpiRomania.

Pe parcursul celor 7 ani de lucru cu persoanele cu epilepsie, dar si cu alte afectiuni neurologice - in cadrul EpiRomania, am observat ca necesitatile de ingrijire medicala ale acestor persoane fie nu sunt acoperite, fie sunt acoperite disparat. De aceea ne-am propus ca prin intermediul acestui centru medical sa acoperim cea mai mare parte a nevoilor de ingrijire ale unei persoane care sufera de o afectiune neurologica, sa oferim totul intr-un singur loc si la un standard cat mai inalt.

Asadar centrul nostru medical ofera consultatii medicale neurologice, o gama variata de investigatii neurologice si consultatii psihologice. Investigatiile pe care le oferim pot fi utile persoanelor care sufera de urmatoarele afectiuni: EEG pentru epilepsie si tulburari psihiatrice, EMG pentru diabet, miastenie, distrofii musculare, polineuropatii, afectiuni ale maduvei spinarii si Potentiale evocate pentru scleroza multipla, nevrita optica, retinopatie, glaucom, hipoacuzii/surditate, afectiuni ale nervului opt, tumori cerebrale, Alzheimer, ADHD. Puteti afla mai multe despre serviciile pe care le oferim aici sau contactandu-ne telefonic.

Ne propunem ca Centrul medical EpiCenter sa fie o solutie completa pentru cei care cauta asistenta pentru afectiuni neurologice si ne propunem sa fim la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Va asteptam.

EpiCenter - Centru medical de neurologie

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Calea Floresti nr. 4, ap. 39 Cluj-Napoca

Tel: 0264590969

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-14:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!